Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

0705bubu
Aha ;-) no ale jednoznačne keď povieš na konzultačke že nech ti zavolajú keď sa niečo uvoľní tak pojdeš do konca roka stopro ;-)

0705bubu

luciaaa1

ano konzultaciu mam od vlanajsieho novembra a ze ma nenapadlo hned aj termin opky hm nevedela som ze sa to da bez osobnej konzultacie rezervovat sakra sakraa co uz ked bude skor potesi ked nie musim vydrzaaat. sak dam vedet termiin :-))

luciaaa1

0705bubu

to je dobre že maš konzultaciu tak skoro, určite sa ti to podarí aj skôr, keby ti zavolali že niekto vypadol ;-) ale pre istotu si daj aj termín, nech maš aspon aku taku istotu

0705bubu

luciaaa1

sak preto sa pytam ako to tu citam ze ake datumy uz padajuu konzultaciu mam 16.3. co je za dverami ale aj tak 2 tyzdne este dost na to aby sa obsadili este nejake tohtorocne terminy...zajtra volaam a budem prosiiiit aspon na decembeeer :-)))

0705bubu

Ahojte baby neviete mi povedat ci sa da termin opky rezervovat aj telefonicky este pred konzultaciou?? v BB u Cervena dakujeem