Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

bimbi

ja som okupovala postel v strede :) tak peknu a bezbolestnu noc ti zelam, uz asi velmi nepopises, ak si uz uzila :)))) spi a zajtra pis, ako sa ti pacili na prevaze

bimbi

Sisente
Ano ano prave na tie tri kachlicky pozeram :-) no aspon radio v telefone.. Prave som dostala liek na spanie tak skusim aspon pospat ak sa da...

sisente

babymica

da sa, ale tak im povedz hned ked sa preberies ze nezaspis cez den, lebo ja nezaspim ked sa raz rano zobudim az vecer potom, ze nech necumis do stropu, nech ti aj na den daju... ale neviem, lebo to povinne aj na wc musis ist, aj pit potom a jest, davaju ti infuzky, mne 4 davali do vecera a ked som si hotova o 19 pytala na spanie, tak mi povedali ze az po 22 lebo este vtedy atb davali, potom mi dali na spanie a az do rana do 7 som spala celu noc

santi

Mery NR

mám jednu kamošku a tá ma 300 ml, ako má ich pekné, ale ona má zasa široký hrudník na nej mi prídu ešte aj malé. Zajtra idem do mesta mala by si čas?

BABYmica09

sisente
a to sa neda prepasovat tabletku na spanie taku poriadne silnu a dat si ju po operacii?? :) lebo ja tak planujem

sisente

bimbi

gratulujem, uz si medzi nami ;) ja som tiez bola vo stvrtok operovana a tiez som vysusila s tou telkou, ale mali sme radio, len to som rano pustila na tej oblbovacke ked som bola, potom vecer spolutrpiace nosane chrapali tak som ich nebudila, ale ja som zaspat od bolesti nemohla, tak som cumela na kachlicky zeleno modre a na tie tri, kde boli dake stromceky a domcek :D

sisente

santi

ani nevahaj, teraz som sa docitala ze mas 173cm, ja mam len 162 a mam 370 a svoje som mala A alebo s prizmurenym okom aj A a pol a vobec su nie velke.

sisente

santi

pod 350ml su to podla mna vyhodene prachy!!! budes velmi lutovat, neurob chybu ak chces pekne prsia bez nosenia push up, byt tebou dam si 400vky, lebo 4ky prsia, co myslim s tou velkostou by si mala mat, tak vobec nie su velke, dostan sa do galerky cim skor a pozeraj fotky, verim ze si to vybavis a nakoniec budes spokojna. ale pod 350 by som ti neradila ist