Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

santi,
ja uz budem bud. tyzden 3 mesiace po op. Platila som 2850€, bola som v Puchove u Ocenasa. Ale za termin som nic neplatila.
A to tam kde ides, je taky naval, ze musis platit za rezervaciu terminu opky?
Co keby si nemohla na ten termin? Vratili by Ti peniaze, keby si si to napr. rozmyslela...?

santi

dakovna

nie neodrátajú mi to, v deň operácie ešte doplatím 2800. No robia tam ešte myslím dvaja, ale o jednom som nič dobré nečítala. Ty si koľko po operácii? Koľko ťa to vyšlo?

dakovna

santi,
tak mu povedz, ze chces vascie, min. 300. A uvidis, co on na to. Tu zalohu, co si davala, ti potom odrataju z celkovej ceny opky? Robi tam, na tej klinike aj iny Dr. ako ten tvoj?

dakovna

santi,
z vlastnej skusenosti len pridam, ze ja som mala pred opkou total, ze ziadny zaklad a Dr. mi navrhol velkost 390, kt. mi aj dal. Som chcela najvacsie, ake sa mi zmestia a som spokojna. Nie su velke ale ani male. Take, akurat :)
Vsak zvaz, velkost si mozes este zmenit, mas cas.

santi

rita149

no veď určite radšej menšie, než by to potom nebodaj telo neprijalo alebo by boli komplikácie. No to ti ani neviem povedať značku to boli z tých najdrahších. Koľko ťa vyšiel zákrok ak sa smiem spýtať ? A po operácii všetko v poriadku?

rita149

santi

ja mam 171cm a 52kg.operoval ma Mudr.Červeň v BB.ty budes mat aku znacku implantatou? lebo aj to je rozdiel, napr .270 ES su 290 nagory.kazda baba by chcela hned velke prsia, ale jednoducho kazdemu sa nedaju dat velke, ja by som spokojna lebo mala by som nasilu chceiet cim vacie a riskovat nejake komplikacie,tak to racej nie.Je jasne ze aj teraz mozem mat este problemy, som 3 mesiace po opke.Ale moje prisa nie su male su akurat.takze som spokojna.

santi

rita149

no veď ja zasa nechcem moc veľké tak akurát keďže nemám skoro nič tak mi postačí keď budem mať B-C a tak vravel, že by to malo byť, keď sa to ustáli. A akú máš postavu? Kde ti to robili?

rita149

santi

ja som svoje nemala prsia ziadne.Teraz mam 300ml a nosim podpsky 75B,C ako ktoru.Podla mna su akurat k mojej postave aj ked je jasne ze by som nikedy brala aj vacie, ale zase ked chcem vaciem dam podprsku a su velke :-) mne sa na prvy krat zmestili navacie 300ml to bol maximum.niektore baby tu pišu ze aj 400 sa daju dat , ano daju ale neviem či kazdemu na prvy krat, ja som sa pytala doktora či by sa nedali 335ml a povedal ze mohol byt robit implantat poroblemi, takze na prvy krat mam maximum na moje telo, tak mi povedal doktor.