Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Santi

Určite sa nenechaj odbiť, a hneď dnes volaj svojmu doktorovy a povedz mu že nechceš min. 300, veď to sú nekresťanské peniaze 2800 eur,zaplatíš a o 3 mesiace si povieš že mala som tvrať na väčších a zbytočne pôjdeš na reoperáciu, 300 ml sa ti tam musí vmeniť aj keby neviem čo,moja známa teraz ide na operáciu má 174 a ledva 47 kg uplne chuda strašne pod prsiami má 70 a idú jej dávať 300 ml..fakt ti chceme vsetky baby len dobre poradiť,pretože my už máme po a skoro každá jedna píšeme že sme mohli dať väčšie.

rita149

santi

aku mas mat znacku impl.? ja som bola tiez dva krat na konzultacii, prvy krat mi navrhol 235 ES to su 270 Nagory.Ale bola som este raz aby mi dal 300ml a nakoniec mam tie 300ml.Ale vacie by mi uz nedal.Viem ze sa bojis asi do vacich, aj ja som sa bala, ale tak ako píšu baby niekedy by som brala aj vacie a niekdy si poviem ze som stastna ze mam vobec prsia.Podprsky mam 75B,C takze nie su male. Byt tebou tiez trvam na tej vacej velkosti čo ti navrhol.

najvace bolesti u mna boli v prvy den , potm tiez boli vseliake stavy, tlaky ale vsetko sa da zvladnut, nebojsa to zvladnes!

dakovna

xantipa163,
pozerala som tu stranku, je super. Je tam aj lekaren u nas v meste, kde dostat kupit ich produkty. Dost stoja tie platky. Ale zas, ak pomozu tak cena stoji za to. Som tam citala aj o silikonovej tycinke na jazvy - Pro-Sil stoji 34€ a XERAGEL za 30€. Vraj maju rovkaje ucinky, ako tie platky. Myslis, ze by som mohla nieco z toho pouzit miesto tych platkov?
Ma niektora z vas skusenosti s niektorym z tychto dvoch vyrobkov na jazvy??

dakovna

santi,
no jasne, to som si hovorila aj ja pred op :)
No radsej vacsie, ako potom mensie, nez mohli byt...
Kazdopadne sa o velkosti porozpravaj este s Dr. Nemas co stratit, prave naopak :)

margareta123

santi

ahoj, vidim, ze vahas s velkostou, ja sa pridam k nazoru ostatnych bab - urcite sa snaz vydupat si tu vacsiu velkost! ja mam do 170 cm, 53 kg a mam 390 okruhle a tym, ze mam stredny profil nevyzeraju nejak neprirodzene a hlavne - brala by som aj vacsie! takze velkosti sa netreba bat :) vsetky chceme po opke vacsie :)

dakovna

santi,
pre mna bol najhorsi prvy a druhy den. Potom to uz bol bolo den po dni lepsie. Dolezite je, aby si mala pri sebe niekoho, kto ti pomoze so sadanim z lahu, s podanim veci... Ale da sa to zvladnut a vysledok stoji za to :)

santi

dakovna

No peniaze mi isto nevrátia, keby nemôžem na termín tak ho preložia ak si to rozmyslím peniaze mi prepadnú. Takto si to poistili, každá klinika to má inak.

A ako si bola na tom po operácii? Znášala si to dobre?