Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

gabuliacik

konzultaciu mam 16.3. a opku ze asi az januar 2013 ale implose sa tusim objednavaju az mesiac vopred tak coze ma mozu skor pichnut hihi co mi tam potom daju ked implose budu este dalekoo :-)) to ma mozu ozaj az na december ak sa uvolnii.

sisente

morgan23

no tak to ma mrzi, aj ta to bolelo predtym, ked sa ti to akoze nehojilo, ako sa to prejavovalo? kto ta operoval? ver tomu ze to teraz dopadne dobre, uvidis... ti verim ze to muselo byt hrozne, preco sa to stalo, vysvetlili ti?

morgan23

Ahojte všetky babenky.....
dlho som sem nepísala ale musím sa zdoverit...to čo sa stalo mne neprajem ani jednej babe,mala som po opke 7 týždnov-problémy s hojením rany,snažili sme sa to s doktorom riešit častou návštevou a rôznými mastami ale....túto sobotu šupa!prišla som že štandard a doky,že hned nová opka- zápal-stehy rozpadnuté-silikony chceli von...ach ostala som ako oparená na noc na pozorovaní a druhý deň sa operovalo od 8 večera do 3 hodiny rannej.Silikony museli íst von,odumreté tkanivo odrezali ,rany vyčistili a šup spät imploše,teraz je to 5 den od opky a cítim sa mizerne no dúfam a verím dokymu,avšak slzy mi tečú ked si pomyslím čo všetko sa zomlelo,prosím preto je niekto taký čo sa mu to stalo,nech sa ozve potrebujem podporu a počut že to bude ok.zajtra mám kontrolu tak len verím,bola som síce aj v stredu a bolo to ok no som paranoidná....

devilevil

santi

Ahoj, ja som mala, 162 cm, 48kg a pod prsiami 64 cm a mam tiez 300ml, tak by som na tvojom mieste do mensich neisla

gabuliacik

bubu
a kedy mas konzultaciu? totiz ak sa vies casovo prisposobit, tak im povedz ze zoberies aj termin, ked im niekto vypadne.. vela bab tu tak islo a termin mali este dalekooo.. ja by som tak tiez isla, ale ja kedze robim na objednavky, tak to musim mat nacasovane vsetko dopredu..

gabuliacik

bimbi
blahozelam, mas uz po... vydrz este trosku a uz bude len lepsie, mna to este len caka... tak ale 3tyzdne a uz aj ja budem medzi vami :-)

santi
suhlasim s babami, odkonzultuj tu velkost este raz s dokym, lebo pri tych vesmirnych sumach co platime za tie prsa, aby si si nepovedala ze skoda ze nie su vacsie... nikdy na 100% nevies ako presne to bude vyzerat, ale ked mas slaby zaklad, tak sa nemusis bat ze budes mat obrovske obludy... drzim palce nech vyberies spravne.. ja som si dala poslat k opke 2velkosti implosov a dohodnem sa s Červeňom este pred kt presne..

0705bubu

ahojte tak ja som dnes volala do BB ci sa da rezervovat termin opky aj telefonicky uz to nerobia. uz su planovane opky na januar 2013 fnuuk. a na buduci tyzden pan doktor prazdninuje :-))

Mery NR

santi,
tých 300,- E čo si dala ako zálohu ti z výslednej sumy odrátajú. mne to tiež tak robili. 300 som dala zálohu, potom 1400 som posielala za implantáty a zvyšok doplácala v deň opky. dnes do mesta nepôjdem. mám doma 8 mesačného krpca a som len 3 týždne od opky. takže by som to ešte nezvládla s ním a s kočíkom sa vláčiť. ale na budúci týždeň by som to už skúsila. škoda, že nevieš akú značku budeš mať, to by veľa prezradilo aj o veľkosti. lebo napr. rita149 ako píše má len 300 a má ich kráááásne, takže tých tvojich 290 nebude ďaleko od nich