Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Petulielienka
zdvihat len s podprsenkou. Treba sa snazit, aby bol ten stredovy pasik na podprde pod bradavkami a tym ich dvihas. :-)
Aspon tak som to ja pochopila, o inom zdvihani neviem.

Petulielienka

Baby od Červeňa
Som 4.dni po opke a teraz mi kočka čo ju tiež v ten den operoval hovorila že si mame prsia v tej podprde dvíhať? Lebo ja som bola na preveze asi mimo a nejak si to nepamat že by mi to hovoril tak neviem či to treba? Robievali ste to niektorá?

Mery NR

morgan23
ja som teraz 3 týždne po opke, jazvy mám zvonka zahojené, chrasty odpadnuté (sú ešte tvrdé). len ma ešte sem tam pobolieva dolná časť prsa. mám doma 8 mesačného malého ku ktorému musím aj noci veľa krát vstávať. myslela som si, že už po 3 týždňoch som mimo ohrozenia, takže nie? dvíhala si aj ťažké veci v práci, keď sa ti to spravilo?

xantipa163

morgan23

drzim ti silno palce, nech je uz teraz vsetko v poriadku, nech sa rychlo zahojis a nemas ziadne problemy ani v buducnosti!!!
Som sa chcela spytat...dovodom bolo, ze telo neprijalo ten sici material na stehy? A teraz pouzili iny?

morgan23

Dakujem za povzbudenie,
a neprejavovalo sa to niako práveže som nemala bolesti a preto som bola ako srnka možno som aj sama na vine.....ukázalo sa to po 3 týždňoch bola tam diera ako necht na palci,vyplachovali sme to a dávali 2 mastičky ale najväčšie prekvapko bolo to že horšie natom bol prsník ktorí bol už ok no asi po 5 týždňoch sa tam objavila malička škárka a mokvalo to ,preto to doky otvoril a .....

Mery NR

morgan23
držím aj ja palce, aby to tento krát už dobre dopadlo. aj mňa by zaujímalo ako sa ti to od začiatku prejavovalo.. ale nemysli hneď na najhoršie. maj v hlave iba to, že teraz to už bude dobré a všetko sa bude pekne hojiť, zlé myšlienky hneď zažeň! drž sa, hlavu hore! :-)

xantipa163

dakovna
to neviem, podla mna je tam rovnaka ucinna latka, takze ak nemas jazvy nejako extra vystupene, by mohol stacit aj gel, ci tycinka.
Tie platky maju vyhodu navyse v tom, ze tlacia na jazvu, takze ak je vystupena, tak ju tlaci, aby sa vyrovnala. Mne sa jazva vtedy s platkami vyhladila, lebo bola trochu vystupena.

morgan23

Operovali ma v Chirmede a touto cestou sa hrozne ale ozaj hrozne chcem podakovat za prístup celého personálu a hlavne dr.Kačmára je supéér, velké dakujem patrí aj dr.Magdovi kt.bol taktiež pri operácii samozrejme chudák o barličkách po to úraze.Naozaj neviem čo by som urobila ale doky sa snaží maximálne a skláňam sa pred ním.
Sisente
telo sa bránilo proti stehom rozpadli sa skor ako trebalo a samozrejme vela urobilo aj to, že som bola v práci už po 2,5 týždňa a to si nesedím na zadočku ale pekne 13 hodín na nohách a makat,ajked v šetriacom režime no urobilo to svoje...a asi aj ten imploš je na moje O väčší lebo mám 420 ml nagor,a dali mi tie isté áno len vyčistené.
Práve volal doky....no hovorím je super....zajtra máme stretko

sisente

tenda1

nooo tak ta oranzova ti je aj malaaaa na tej foto z boku trosku co je, tak su v nej len len :) problem zohnat vacsie, ze?