Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Caute kocky
Tak uz som domka! Dnes sa ta bolest celkom da znies, proti vcerajsiemu hororu je to v pohode..prska mam pofotene, na prevaze sa mi zdali vacsie ako som myslela, ze budu, ale su krasne!! Doki povedal,ze hore este odpuchnu a dolu neberu na objeme, tak sa tesim.. Lave sa mi zda vacsie, dufam ze opuch.. Vecer dam do galerky:-) a inac ked si ich chytim, hlavne lave akokeby nebolo moje, si ho necitim..
Morgan
Je mi ta luto, co si si vytrpela, neboj uz bude dobre.. Dufam, ze toto mna ani nikoho ineho nestretne, ale to sa nikdy nevie dopredu.. Kocka ked ma po, este nema vyhrane..
Petulielienka
Uz si v pohode bez liekov? Kedy sa ti zlepsili bolesti?

santi

Mery NR

no tak už sa na ten wellness pobyt teším :-) Hej máš pravdu budem tam 2 noci. A to prečo jeden doktor tam dreny dáva a druhý nie? A nevieš ako to je, to potom bolí keď to vyberajú?

Mery NR

santi,
ja som platila o 100 E menej. to preto, lebo som bola u Očenáša a on nedáva dreny, išla som domov na druhý deň. Tvoj Kováč áno, takže máš v cene o jednu noc viac, budeš tam 2 noci, že? Jedna noc u nich stojí 90 E. Podľa mňa to je ten rozdiel. a cena sa pohybuje aj podľa značky implantátu, možno máme inú značku..Neboj sa, všetko dobre dopadne, postarajú sa o teba nadštandartne, ja som sa tam cítila ako na wellness pobyte, je to tam krásne :-) Jedna kočka čo tam bola operovaná so mnou hovorila, že ona pobehala skoro všetky kliniky na SK a množstvo aj v zahraničí ( aj to bolo na nej vidno) mala za sebou už množstvo plastík (prsia už 2 krát) a hovorila, že v Avelane to vyzerá najlepšia a aj čo sa týka starostlivosti /veď za 90 E za noc, bodaj by nebolo/ :-)

hidalgo4

Ahojte babenky tak uz mam po tom, som 3 den po OP. Bolesti sa daju zniest. Dnes je to uz lepsie. Vcera boli asi najvacsie. Bez pomoci mojho draheho by som to nezvladla. Bola som operovana v Malackach klinika Esthemed. Personal bol super, doktor Krizko tak isto. Prska som este nevidela tak neviem povedat ci som z vysledkom spokojna.
Izby na klinike su vybavne TV takze som sa nenudila. Sestricka ma chodila kazdu chvilu kontrolovat a zistovat ci mi nieco nechyba. Bola velmi mila. Veceru som mala polievocku a na ranajky cokoladovy croisant :). Narkozu som znasala uplne super, a po narkoze mi vobec nebolo zle. V noci som nemohla spat lebo ma strasne bolel chrbat ale prekonala som to. Uz som len zvedava na vysledok :)

Majka1910

Ahojte,
mna cela operacia so vstkym vyjde do 2500€, az som sa cudovala ze tak malo :D.

morgan23
drzim palce nech to je uz teraz vsetko v poriadku, hlavu hore, nemysli na zle..

Majka1910

Ahojte,
mna cela operacia so vstkym vyjde do 2500€, az som sa cudovala ze tak malo :D.

morgan23
drzim palce nech to je uz teraz vsetko v poriadku, hlavu hore, nemysli na zle..

santi

Mery NR

Jáj ty si len 3 týždne po opke, som nevedela, tak to jasné oddychuj. No a teba to koľko vyšlo dokopy? Bo mne povedal, že 3100 €, s tým že najprv 300 a v deň operácie doplatím 2800 a keď si bola na tej istej klinike tak je to potom divné.

santi

rita149 Zuleko

Veď ja viem baby, že mi chcete dobre poradiť, budem trvať teda na tom nech mi dá 295 ml ja zasa nechcem moc veľke.

xantipa163

Petulielienka
nic si z toho nerob, ja si to tiez musim stale napravat. Zalezi v akej rovine mas vo vseobecnosti bradavky. Niekto ich ma viac hore, niekto nizsie, doktor mi vravel, ze nie vzdy sa to da vycentrovat uplne hore, len to proste treba obcas pozriet a posunut si to ak treba.