Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgan23

Vladka19
nemám galérku radšej nezakladám,
tkanivo neviem prečo odumrelo a čo sa týka stehov neviem ale skusili niečo inak, a ešte prišli nato že som mala alergiu na ten dezinf.roztok čo pritom používajú, preto museli nahradit za alkohol alebočo,
čakám čo povie zajtra cítim sa skoro rovnako ale viem , že ak by bol znova problém tak už do toho nejdem,psychika je v mínuse.....
čo sa týka práce snažila som sa nedvíhat tažké,akurát som umývala doma riad, vysávala som asi 1 krá a troška zmyla dlážku, jedno čo ma ešte napadá je fakt že práve na pravu stranu som asi po 2-3 týždnoch spadla, nie velmi ale podoprela som sa s rukou ale neviem ako to suvyselo lebo jazva bola neporušená a tkanivo sa rozložilo zvnútra, fakt neviem, možno moje telo protestuje či čo, a to som si myslela že po 7 týždni budem behat ako srnka a dnes je to 8 týždnov a 2 opky

bimbi

Lucy 009
Dakujem pekne, este mi to nejak nedochadza.. Ked som sa videla v zrkadle akoby to bol niekto iny, fakt divne.. Ale jasne ze sa tesom, v tej podprde take relativne nenapadne, ale ked ju dal dole :-))))
Inac v Novamede oproti Pezinku:
plus 300 € za narkozu
150 € za lozko( 1 noc)

engie100

Ahojte baby,
akú dobu po operácii vám odpúchali prsníky a o koľko veľa sa ešte prsia zmenšili?
ďakujem...

Morgan 23
držím palce - verím že sa to bude len zlepšovať, aj mňa operoval dokt. Kačmár :)))

bimbi

Petulielienka
Ja idem na kontrolu 12.3.a zial kvoli tomu, ze prazdninuje, tak do BB, lebo ani dalsi vikend nie je v Pk, ale v Poprade :(( tak si pocestujem...
s tymi bolestami.. Vcera v den opky to bola fakt sila, nepomahali ani infuzky, ale dnes je to uz ovela lepsie, ked som v klude tak sa da.. Cestou v aute so aukala na kazdom vymole..v noci si supnem nieco na spanie.. Jeden sa mi zda vacsi a moj muz ked ich videl na fotke, skoro odpadol, ze ake bomby, aj mne sa zdaju dost velke, ale baby hovoria ,ze padnu a odpuchnu.. Teraz mam obvod cez 94cm v pooperacnej podprde..

Petulielienka

Bimbi
Ja si už od včera nedávam a v pohode..mna to celkovo bolelo tak dost iba v deň opky tak na večer,ale od rána už v pohode..akože pobolieva má ľavý prsník,tiež bol viac opuchnutý ale už aj ruky začínajú byť mobilnejšie..takže najhoršie máš za sebou ;-) teda dúúúfam ;-)) a kedy ideš na kontrolu? Ja vo štvrtok a akurát zisťujem že doktorko prázdninuje :(

Mery
V Novamede Je cena za lozko vyše 120,- ;-))))

Mery NR

santi,
to s tými drenami neviem či bolí alebo nie. to by ti vedeli skôr poradiť baby, ktoré to mali. ale budeš taká ubolená, že o jednu bolesť viac či menej ti už asi bude jedno :-)

sisente

tenda1

no to je to, ze mame velke kozy :DDDDD !!! ale Dcko este ako tak zvyknu mat, ale take E kebyze potrebujem, tak to som veru skoro vobec nevidela...

tenda1

sisente

ja neviem ako som to skúšala :-) , ale problém asi bude , Vy nemáte taký pocit , v obchodoch samé , že 75 B , že to čo jééééé , hi hi