Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nelly

no nemas maly implantat, ved ja mam 300 :-) a ty 375. A prsia mas krasne , bud spokojna!

tie rifle mam pepe jeans ale neboli take roztrhane origos, trochu som im pomohla.Podprsneka ta tigrova čo mam oblecene aj toe rifle je Victora secrat a tigroava čo ma na boku ciernu cipku je HM.

bimbi

Petulielienka
Teraz som si ta pozrela, ty ich mas urcite vacsie ako ja, aj si mala vacsi zaklad.. Ty mas gulate? Si krasne opalena :-)

margareta123

morgan

mrzi ma, ze ti nastali taketo komplikacie, ale verim tomu, ze uz si z toho zleho von a uz sa len pekne zahojis a budes sa tesit z novych prsiek! pan dr. Kacmar a pan dr. Magdo su velki profesionali, u nich si v dobrych rukach, takze urcite to bude dobre, len neprestavaj mysliet pozitivne a uvidis, ze to pojde hladko, drzim velmi palce!

engie

mne odpuchali mozno mesiac, az 5 tyzdnov, v utorok budem mat 6 tyzdnov od opky, odpuchol mi ten vrch, teraz vyzeraju prirodzenejsie, ale su trocha mensie, no napodiv mam teraz obvod 90 cm a po opke som mala 86...

santi

mne vyberali dreny a vobec som to necitila, nie este aby ma to bolelo...je to ale individualne...

bimbi

Petulielienka
Ja mam pod 74cm.. Teraz sa mi zda ze stvorky, chcela by som take plne trojky, tak casom snad to bude akurat.. A to som este zvazovala 410 ml, dobre ze som dala na jeho odhad, a on sam bol prekvapeny, ze vacsie ako cakal

nellyy

rita149

Ahojko,kde si kúpila tie deravé rifle a tigrovanú podprdu ??

Ja som mala problém aké mám malé imploše /mám375g-nagor/, ale ked vidim ako sa Ti vytvarovali tak som až prekvapená...pôsobia super....aká si vysoká

Petulielienka

Bimbi
A koľko máš ty pod prsiami? Lebo ja mám tiež v tej podprde okolo 94 :-) ale môj muž bol za mnou už poobede po opke a už v podprde kukal že ty kokos aké veľké a tiež keď som sa odfotila na preveze tak,že to niesom ani ja ;) tak snáď budú vyzerať super a hlavne ja som chcela veľké ;-)) inak mna Ťa cesta vôbec nebolela a tiež musím ísť do BB na kontrolu :-(

Petulielienka

Bimbi
A koľko máš ty pod prsiami? Lebo ja mám tiež v tej podprde okolo 94 :-) ale môj muž bol za mnou už poobede po opke a už v podprde kukal že ty kokos aké veľké a tiež keď som sa odfotila na preveze tak,že to niesom ani ja ;) tak snáď budú vyzerať super a hlavne ja som chcela veľké ;-)) inak mna Ťa cesta vôbec nebolela a tiež musím ísť do BB na kontrolu :-(