Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

BABYmica09

daj si kopu vitamínov a lež... uvidíš daš sa do-kopy...len sa prilis nekrm analgetikami lebo zvyšujú krvacavost...

BABYmica09

Baby mam za 18 dni operaciu a ochorela som mam chripku :( ako vam zavidim ze uz mate po tom a ake krasne prsia mate vsetky...

nellyy

rita149

dakujem :)

A kde si ich kupila, cez net..ci?

xantipa

nie nemam inak bradavky, lekar je spokojny...len jeden mám stale vacsi....ty sa máš teraz ako?? Ja som mala po kontrole 2 dni bolesti...

santi

margareta123

no sak uvidím, už to nechám tak :-) veď každý znáša aj bolesť inak. A koľko si už po operácii?

margareta123

santi

ano, presne tak, cely den aj noc a rano, ked som sla na prevaz, tak mi ich vybrali, ja som ani nevedela kedy, asi som bola este nadopovana liekmi...nemas sa coho bat :)

santi

margareta123

a to si mala po operácii celý deň aj noc a vytiahli ti to až na druhý deň? A to ako to len vytiahnu tie hadičky? Bo ja som mala jednu operáciu ladvin a to len vytiahli a bolo všetko tak je to aj pri tomto?

santi

margareta123

a to si mala po operácii celý deň aj noc a vytiahli ti to až na druhý deň? A to ako to len vytiahnu tie hadičky? Bo ja som mala jednu operáciu ladvin a to len vytiahli a bolo všetko tak je to aj pri tomto?