Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

devilevil

aj ja mam rez po pazuchou, naplaste neodlepovat az do stehou, tam ti ich odlepia :-) gratulujem k novym prsakam a maličko bolesti prajem!!!najhoršie maš za sebou.

BABYmica09

Petulielienka
no su velke, ale nie zas az taaaak moc velke ako som si predstavovala ja ze budu tie 450 - ky :)) su super. ja som sa rozhodovala medzi 375 a 400 no nakoniec ma doktor presvedcil o 400 takze dam nanho :)

Petulielienka

Babymica
Ďakujem ;-)) ale ja chceeeem aby vyzerali veľké xixi :-) ty budeš mat 400? Medzi nimi je iba malililinký rozdiel :)

BABYmica09

Petulielienka
dakujem za radu, idem si ho hned uvarit... aj tymas super prsicka mas 450 ale vobec nevyzeraju az take velke ..super

devilevil

ahojte cervenovky, tie naplaste si z jaziev nemozem dat az do stehov dole? zajtra bude tyzden co som po operacii, rez mam pod pazuchou . ja som bola asi este trosku mimo na prevaze, nic si nepamatam :)

Petulielienka

Babymica
Skús každý deň piť zázvorový čaj s medom a citrónom,je to fakt zázrak,ja som ho pila mesiac pred opkou preventívne,všetci okolo chorý a herpesy a ja nič a to ti poviem že mám fakt slabú imunitu

BABYmica09

nelly
ja idem tiez do okruhlych 400 nakoniec, vahala som ci si mam dat anatomy, no doktorko mi ich vyhovoril takze budem mat rovnake ako ty :) ja by som tiez brala okolo 90 cez prsia po opke... teraz mam 82 cez a pod prsami mam 68.

BABYmica09

nelly
ved skusim to vylezat bez liekov, ale nechapem preco som ochorela ved uz dva tyzdne som sa ani z domu pomali nepohla aby som neochorela... a aj tak :)

santi

Mery NR

Ahoj, keďže si bola na tej istej klinike, no síce u iného doktora, tebe aj ukázal tie typy silikónov?

drndula

Mery,Sisente,

Tak dnes ma dr.pomeral a mam 71 pod prsiami a 89 cez prsia,čiže úplne iné miery ako som si namerala ja...;))))