Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Bimbi
No paráda ;-) fakt vyzerá ju byť veľké ešte že si nedala tu veľkosť nad ktorou si rozmýšľala :-)

BABYmica09

Bimbi
gratulujem k novym prsickam,kolko ml to mas? vyzeraju obrovske :) ale urcite ti este odpuchnu . jasne uz som si navarila ten caj a zacnem sa nalievat. Ty sa mas ze to uz mas za sebou! tesim sa na dalsie foto :)

bimbi

Xantipa
Dakujem:-) este su take divne, opuchnute a jeden vacsi , ale ved je este len par hodin po..
Baby
Kedy sa moze zacat brat wobenzin po opke?? Zabudla som sa spytat..
Babymica
Za tyzdem budes 100% fit, len sa nalievaj cajom, aj 2-3 litre denne a poctivo lezat, daj si C vit.a zinok a presne ten zazvor.caj je zazrak! Neboj to stihas a predoperac.ti urobia aj za 3 dni

xantipa163

nellyy
ja sa mam fajn, ale tiez to este nie je na 100%.
Pravy prsnik je v pohode, vobec neboli, aj jazva je na nom krajsia, ten lavy okolo bradavky a aj trochu zboku pobolieva, aj jazva nie je taka dobra, ako na pravom.
Ale ja som s tymto lavym mala trochu problem aj predtym, ked mi doktor pred rokom vyberal implose, tak mu siel implos horsie vybrat z toho prsnika, sa ma aj pytal, ci som predtym s nim nemala nejake problemy. Nemala.
Mne tam zostali este pod zlazou aj pozostatky z kapsy, co bola predtym okolo implosov, este to nahmatam, to trva, kym sa to vstrebe.
Ale vo vseobecnosti sa nemam na co stazovat, hoji sa to, na podrdu som si zvykla, takze ju nosim aj nadalej(aj ked uz nemusim), citim sa s nou istejsie.

A ty ako s prsiami, bolia este? S vieckami si spokojna?

rita149

devilevil

super teda ze nic nebolelo, nech je to tak aj nadalej , si stastna zena , lebo mna to teda bolelo, ale uz nepamatam ako uz zabudam na bolest :-)
sprcha chybala aj mne, ja som sa sprchovala od pasa dole, a ruky,krk,brucho utierala vlhkými servitkami nivea baby.Ale dalo sa to vydrzat do stehov.

devilevil

rita149

mna nastastie ani moc nebolelo, musim si zaklopat. len mi este ta sprcha chyba ku stastiu,uz zacinam trochu smrdiet :)