Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

luciaaa1, zuleko, rita149,drndula....
je super ako ste hecovali bimbi pred opkou.
Dúfam, že tu do mája vydržíte, budem vás siiiiilno potrebovať:)

Mery NR

santi
áno, mne Očenáš poukazoval všetky typy implantátov ktoré tam mal Nagor, Eurosilikóny, Mentor, Arion a ešte 2 ďalšie. všetky som si pochytala a rozhodla som sa pre Arion. Sú najkvalitnejšie a aj najdrahšie na trhu, možno aj ty máš tie, keď máme podobnú cenu

gina3

bimbi
aj ja sa pripájam a gratulujem k novým prskám. To s tou bolesťou si ma vystrašila, ja sa pripravujem na máj a hltám, čo popisuješ:)

Neviem kočky, ale myslíte, že čím väčší imploš, tak aj väčšia bolesť? Ja mám mať 445ml, tak už stresujem.

bimbi

Petulielienka
On nehovoril nic o tom zeby boli daleko, len mne sa zda akoby isli tie impl.moc do sirky, asi si musim zvyknut, z profilu ani nie su velke len su siroke..

nellyy

xantipa163

na foto ich máš ale veľmi pekné :)Tak len treba počkať kým sa všetko zhojí...

Mne robia oči starosti...nehoja sa riadne jazvy a všade to ťahá ale najviac ma hnevá, že sa vracajú vačky späť :(

marrybabl

Dobry vecer vsetkym prajem, mam velky zaujem o zvacsenie prs, ale zatial sa nato este necitim postupne zbieram vselijake nazory a rada by som sa dozvedela nejake vase rady nazory a skusenosti samozrejme :P Budem rada ked sa ozvete :)

Petulielienka

Bimbi
Myslíš že sú ďaleko od seba? Lebo ja ich mám dosť ďaleko,aj mi ich na preveze stláčal k sebe(videla som hviezdičky ;-)) a povedal že oni ešte pôjdu k sebe..neboj on dobre vie čo robí určite by ti nedávali také čo by ti zavadzali pod pazuchou ;-))