Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Bimbi
prska mas suprove, ze ake bombise :),fakt pekne uz teraz.Oni sa este pomenia, odpuchnu,trochu zmensia.. aj mne stali ako majaky:) hned po opke tak som sa vytesovala ze ake velke a postupom casu sa zmensovali a zmensili sa o dost svinuchy jedny:( akurat ma stve trochu ta moja asymetria,ale ta bola aj pred..to jedno je furt trochu ine aj ma teraz 3 dni trochu v spodnej casti pobolieva:(
Novamed je drahsi o cosi bohuzial, ale co by sme pre opku neobetovali..a este plus benzin si zabudla priratat:).Tiez som sa trepala z BB do BA, ale stalo to za to;) Ako si zvladla cestu, v poho nie?? Manzel ako?? zvlada? :)

santi

Mery NR

No ja ani neviem, mne ich ani neukázal, len povedal, že používajú tie najkvalitnejšie. Mňa to v tej chvíli ani nenapadlo sa opýtať keď som mala plnú hlavu iných otázok. A ty si dostala aj nejaký papier od toho, čo všetko si platila? Alebo to až po operácii?

bimbi

Babulky
Sta strasne zlate, dakujem vam vsetkyyym :-***
ste velka podpora, fakt a vase rady su na nezaplatenie!!!
Xantipa
Tak aj ja budem wob. uzivat az po kontrole..
Gina 3
Neboj sa aj ty sa dockas, super ze sem chodis tak skoro, aspon sa psychicky pripravis, ja som toto forum objavila relativne neskoro, ale velmi mi baby pomohli a utvorila som si predstavu, co ma caka, aku velkost by som chcela...
A s tou bolestou som ta urcite nechcela vystrasit, ved ked mna to bolelo, neznamena ze aj teba bude, kazda to inac vnima a zvladnem to ja, tak ty tiez, na to ani nemysli :-)

xantipa163

nellyy
a co ti povedal na tie oci doktor?
nemas to len opuchnute? Baby co boli aj na nose pisali, ze im zacal opuchat, ale ze to postupne splaskne.
Tak mozno je to tak aj s tymi vackami...

xantipa163

bimbi
rozhodne este ten wobenzym neuzivaj.
Mne doktor vravel, ze by mohlo tesne po opke nastat krvacanie, ze ked nasadit tak najskor nejaky tyzden po opke.
Ja som ho zacala brat az po stehoch, t.j. na 9-ty den. Mala som modriny trochu, tak vravel, ze mozem, brala som 3x5tbl.
Uz ho neberiem.

rita149

Gina3

jasne ze tu budeme, neboj :-)ked budes neco chciet vedeit len pis!!! ja citam kazdy den poctivo aj ked som 3 msiace po opke.Som rada ze toto forum existuje!!!

gina3

zuleko,
ja nad tým premýšľam stále, do mája mi hádam aj preskočí:), muž zahlásil, že slovo "prsia" počúva od rána do večera:) tak preto radšej behám sem:)

Zuleko

Gina3

Jasné,že vydržíme, ja som veľmi vdačná za toto fórum,je pekné vidieť ako si ženy pomáhajú radia a hecujú sa:-)))takže ja budem určite prispievať vždy:-)