Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Baby
Normalne som zapochybovala,ci sa nepomylili v siklienke a nedali vacsie, isla som sa pozriet do karticky, ale su 370 ml.. Nechapem.. Moj muz..dufam,ze take nezostanu, ze "kozy jak vozy"

bimbi

Lucy009
No ja som trochu vystrasena, ze ake su velke, vyzeram jak dojka :) dufam teda, ze ako hovorite, ze sa zmenia a zmensia sa.. Ja to nechapem ze 370 tky a toto! A stoja ako vojaci :) mam ich dost do sirky akokeby naboku boli sirsie ako chrbat..ak ty si to tak mala ?
Doki mi tym vnutornym stehom prichytaval zlazu o sval na lavom prs.,myslela som ze na obidvoch bude, ale len na jednom to robil ako tebe, tiez som mala asymetriu, lavy poklesnutejsi a neviem ci nie aj vacsi.. Aj teraz je vacsi, kazdy je iny, dufam ze sa to trochu upravi.. U teba som si ani nevsimla asymetriu..

Petulielienka

Gina
Aj anesteziologička nám pred opkou povedala: bez bolesti to nejde :-)..ja síce neviem ako to bolí keď idu implantáty pazuchou,ale táto bolesť sá dá zvládnuť,mňa napríklad viac bolelo keď som mala ladvinový záchvat alebo cisársky..ale podľa mňa psychika je sviňa ja som čakala v ten deň po opke tú najhrozivejšiu bolesť ktorú nezvládnem- a neprišla! Sestričky sú veľmi zlate,len zaaukáš a už Ti tečie infuzka,alebo prinesú lieky,na doma si kúp ten Flector je fakt vynikajúci ;-) takže žiaden strach,keď som to vydržala ja tak si myslím že vydrží naozaj každý ;-)

Mery NR

drndula
ja som sa včera doma merala. pod mám 70 a cez len 84 a to som pred opkou mala nejakých 80. sama nechápem ako to je možné , že mám teraz len tak málo, veď mám taký plný hrudník

drndula

Gina,

Hlavne nestresuj,Nie Je pravda ze čím vacsi implos tym väčšia bolesť...bolieť to bude či máš 270 či 515... O Tom sme sa už bavili,a neraz,tak kľud a nestresuj Uz s tou veľkosťou..;)))

sisente

bimbi

eeeejha ;) riaaadne kozy mas, som zvedava ked sa usasdia, ci budeme mat s tou rovnakou vekostou aspon nejaku zhodu, ale mam pocit ze ma tromfnes :D...