Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

morgan23

toto je už čo? :-( :-( :-( je mi to luto, ale behom mesiaca čítam 3 problemy bab operovaných v chirmede :-((( a ktovie kolko ich je, ktore ani neprispievaju, alebo nevedia o tomto fore, 8h reoperacia? aj Vladke tak dlho robili reopku, no som zvedava kolko im to takto vydrží, toto už nie je nahoda!!! držím ti palce, hadam tvoje telo prijme všetko tak ako ma.

sisente

bimbi

no krasne :) podla mna ti ostane tak 92-93 cm, si ma tromfla tedaaa :) tak oddychuj este, polihuj a setri sa pred tymi behackami za podprdami ;)

drndula

Xantipa,

Vcera som bola miesto stredy,dr.vyjadril spokojnosť,este mi ten pravý podlepil a povedal že ccac 2 týždne a Uz nemusim vôbec,ani teraz by mi to už nelepil ale chcela som,h tam vidím este pokles oproti lavemu,J ked skilioza Je,čiže presne to nikdy Nebude,žiadna z nás nemá ich uplne vycentrovane...tak uvidím,ale ak sa mi chce môžem lepiť nadalej...;))) a vraj
Sú dosť pri sebe,aj bez Podprdy...a aj kvôli este podprsnej ryhe treba podlepit.
O mesiac prist sa ukazat..

A som sa zabudla spýtať. dokedy treba na noc tu pooperačnu,neviete?a.Zumba kedy?

gabuliacik

Bimbi
vyzeraju super a rataj s tym ze odpuchnu, to hovoria vsetky co uz su po! este ti aj smutno za nimi bude... ale su paradneee.. ja to mam uz za 3t