Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Bimbi,

Kašli na ne,Absolútne ich,neries,ich názor ti môže byť ukradnutý lebo myslím ze z Toho čo puses,ta nepodporia,ale schovavat nema zmysel,prave naipak,nech si vsimnu...peniqze ti nato oni nedali,tak o to menej maju pravo nieco do toho kecat...

Lucy1990

Ahojte baby, dnes uz mam mesiac po opke, tak som poslala zajacikovi fotky do galerky :-) uz tyzden pekne spavam na boku, dnes som sa pristihla ze som si prilahla jedno prsko a v pohode, ja uz ani neviem ze som bola operovana :-) tento tyzden mi maju prist nove podprdy, tak som zvedava ako sadnu :-)

drndula

Petulelienka,

Dakujem...určite tvoje budú krasne...;))) kedy a ake budeš mať?

LUCIAA,

Ní vidis,Ja mám tento rozmer so 400 kami a ty s 515: napriek tomu máš podľa dr.štyri a poľky,ha tri a poľky...a máš ich krasne pri sebe,čo ti tu viaceré závidíme..+))) hovorila som dr. že ako sa moje dajú spojiť,a vraj Su dosť pri sebe a ked este povolia plus pidprda urobia svoje..tak duuufam..;)

gabuliacik

Bimbi moja svokra tie nevie ze idem na opku a aj ked budem po,proste nech si sama vsimne. Nemas im co vysvetlovat. Je to tvoja vec

bimbi

Rita, Sisente, Luciaaa1, Nellyy
Dakujem ste zlate, mne doki povedal, ze bude 92 tak snad ano..mna tu prave svagrina a svokra riesia, ze ci som chora, ze ma nevideli 2 dni,bla bla.. Oni nevedia, ze som isla, myslela som ze to nebudem nikomu vesat na nos, ale zial byvame na jednej kope, takze si vidime az pod pokrievku.. nechapem, co sa do vsetkeho staraju.. Tak ma to dost rozladilo..moja mama nic netusi, ale ona to podla mna celkom stravi, ale tie dve.. Co myslite, mam ist za nimi a na rovinu to vybalit, alebo to neriesit, ved ked to zistia tak co zistia.. . ????

nellyy

bimnbi

nestresuj sa to Ti ešte riadne klesne a úplne sa zmení...ja som 4 týždne od opky a stále menia tvar a dnes som namerala obvod 85cm....stráž si každý cm, bude Ti za ním ešte smutno, ako mne :)

xantipa

uvidíme čo bude, ked tak - tak by sa to malo znova narezať, ale už asi do toho nepôjdem, mne sa úplne zle hoja rany....

luciaaa1

drndula

ty maš miery ako ja ;-) tiež mam 89cm a pod 72cm :-) a tvoje vyzeraju velke, baby nad 90cm maju asi širší chrbat, ved ja nemam s 500ml 90cm :-)))))

luciaaa1

bimbi

prsia máš krasne x-) :-))) Pan doktor Červeň je fakt jednotka! ja asimetriu nevidim žiadnu, ani že by si mala prsník jeden väčší ;-) gratulujem :-)