Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Bimbi
neboj, jasne ze sa zmensia a poupravuju..
ked ma doky rozbalil pred odchodom domou, take iste boli v pozore a velke, len ja som chcela velke tak som sa vytesovala a bola spokojna s velkostou,ale len prve tyzdne, lebo potom uz ubudali na objeme..
ved teraz co som davala fotky do galerky po 2,5mesiaci som dala schvalne s celou postavou, aby bolo vidiet ze niesu ziadne bomby, na mne sa fakt stratia a to mam 485ml!
ja zas tebe nevidim ziadnu asymetriu:)tak ale asi tam bude ked ti to doky prichytaval tym jednym stychom, ale na fotkach ti vobec nie je vidno..ja mam tiez lavy trosicku vacsi aj iny tvarovo..
chcem sa ta este opytat, si spominala ze si sa bavila s dokym o pozdvihnuti bradaviek, to ako myslel len pozdvihnut bradavky ale bez modelacie,al.akym sposobom sa to robi a kadial su vedene jazvy?
ja mam v plane ist druhy krat do vacsich a rozmyslam ze si dam spravit aj tie bradavky a mozno rozdielne implose na dorovnanie asymetrie..mne sa paci ked su bradavky vyssie a uz ked budu velke nech su ukazkove;). Som aj teraz spokojna,jasne, ved oproti tomu co som mala, tu katastrofu :),ale ja som detailistka a s jedlom rastie chut:))..

gabuliacik

lucy009
pozerala som tvoje fotecky, tak vyzeras naozaj super... mozes mi prosim ta napisat ake mas cisla cez prsia a pod? dakujem ti

Zuleko

Bimbi

Presne ako povedala Nelly každý centimeter si stáž bude ti za ním smutno,prsia sa ti zmenšia usadia a budu vyzerať úplne inak len to potrvá:-))Nakoniec si zvykneš a budeš vravieť že,škoda že odpuchli ako každá z nás,ale máš ich krásne!!!:-)

Zuleko

Luciaaa1

Tak s týmto s tebou nesúhlasím,musím povedať na obranu Chirmedu,ja keď som mala problém z jazvami tak sa o mňa staraili,že som tomu až nechcela veriťr a čudovala že že im tam nejdem na nervy a že ma nevykopnú...chodila som tam každý druhý deň a jazvy mi vždy ošetrovali a prelepovali..pričom som si to kľudne aj doma mohla robiť,ale oni chceli aby som tam chodila aby to mali pod kontrolou,takže z ich strany maximálne vynaložené úsilie aby bolo všetko OK,v mojom prípade...a ďalšia vec je že ak raz babe telo implantát nepríme s tým doktor neurobí NIČ tak isto ako keď je alergická na šicí materiál,to nemá skade doktor vedieť či jej telo príme imploš alebo či nebude alergická reakcia..takže je jedno či by bola bab v Chirmede, alebo u Červeňa..bohužial aj takéto veci sa stávajú..

Petulielienka

Drndulaaaa
Som 5.den po opke,mala som mat 400,mám 450 ml,veď už sme si toľko o tom písali ;-)))))))) kónska masť na fb- to som jaaaa :-)

cocacola3

baby PROSIIIM VAS o radu !!! súrne :-(
už som tu straaaaaaaaašne dlho nebola (rok) a ani by som tu ani nepísala keby sa mi dneska nestalo niečo čo ma vystrašilo a preto sa vás chcem opýtat tie čo mate silikonove prsia
Ja ich mam tiež už Rok (445 ml) aj 3-4 mesiace nikdy som nemala žiadný problem dneska si umyvam dlažbu, a ked som skončila tak som sa chytila prsnika a nezdal sa mi tvar tak som chytro kukla čo sa deje a normalne som mala obrys silikonu ako keby sa mi pretočil alebo ked žena napriklad rapidne schudne a koža jej ochabne a spravy sa presný obris silikónu ( dúfam že ma chapete čo myslím pretože neviem ani ako by som to opísala )nič ma nebolelo ani teraz ma neboli vylakana som sa zohla a premasirovala som si zlahka prsnik a potom sa to napravilo ...
Chcem vediet či sa to už dakomu dakedy stalo či to je normalne alebo či by sa to diat nemalo vobec.
Mala som ist na kontrolu po roku žial nešla som ... kedže bolo všetko v poriadku tak som si povedala že nemusim ist na kontrolu ..
no potom to incidente čo sa mi stalo si určite hned v pondelok budem volat do BB nech ma objednaju aby som na tu prehliadku predsa len šla.

PS: presne na tom prsniku mam 2 hrčky priemer tipujem na 0,5cm ale evidujem to už po zakroku že su tam a nezvečšuju sa
možu to byt kedže som kojila (pred silikonmi ešte) nejaka ta zrazenina trebars mlieka alebo čo ??? ja totiž toi ked nekojim už dlho pol roka pred zakrokom som prestala tak stale aj po zakroku ked si stlčím bradavku tak mi mliečko ešte vystrekne nie vela ale predsa tam ešte ho mam myslite že to može byt aj s toho ???
samozrejme k DR pojdem určite aj ked mi odpoviete :-)))

luciaaa1

bimbi

no ale podla mna si u mna zmenu nevšimnu, ozaj mam minimum väčšie ako predtým a moja mama aj otec vedeli o tom že ideme so sestrou, ale ja by som to ani im nehovorila, ale sestra vykeca všetko :-) a iných nazory na moje prsia či ísť, alebo neísť ma nezaujimaju

luciaaa1

bimbi

ked ich moc nemusíš tak nič nevysvetluj, tvoja vec.. ja som tiež mojej svokre a švagrinej na nos nič nevešala a ked chodil muž týžden s malym do roboty tak si začali rozpravať že som tehotna :-))) švagrina je stara dievka a asi sa nudila tak konšpirovala :-D

drndula

ja mam 500ml gulate, 515ml ma lusy1990 a anatomicke, ona ich ma o dosť väčšie, pozerala som že podprsky G-čka nepomylil si doktor nas dve? myslím mna a lusy ;-) a mne tvoje pripadaju dosť podobne mojim, aj medzerou ;-) vôbec ti nejdu od seba