Bimbi
neboj, jasne ze sa zmensia a poupravuju..
ked ma doky rozbalil pred odchodom domou, take iste boli v pozore a velke, len ja som chcela velke tak som sa vytesovala a bola spokojna s velkostou,ale len prve tyzdne, lebo potom uz ubudali na objeme..
ved teraz co som davala fotky do galerky po 2,5mesiaci som dala schvalne s celou postavou, aby bolo vidiet ze niesu ziadne bomby, na mne sa fakt stratia a to mam 485ml!
ja zas tebe nevidim ziadnu asymetriu:)tak ale asi tam bude ked ti to doky prichytaval tym jednym stychom, ale na fotkach ti vobec nie je vidno..ja mam tiez lavy trosicku vacsi aj iny tvarovo..
chcem sa ta este opytat, si spominala ze si sa bavila s dokym o pozdvihnuti bradaviek, to ako myslel len pozdvihnut bradavky ale bez modelacie,al.akym sposobom sa to robi a kadial su vedene jazvy?
ja mam v plane ist druhy krat do vacsich a rozmyslam ze si dam spravit aj tie bradavky a mozno rozdielne implose na dorovnanie asymetrie..mne sa paci ked su bradavky vyssie a uz ked budu velke nech su ukazkove;). Som aj teraz spokojna,jasne, ved oproti tomu co som mala, tu katastrofu :),ale ja som detailistka a s jedlom rastie chut:))..