Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Petulielienka

Tusim mame rovnaky pooperacny priebeh, ale ze do bodky :-)

BABYmica09

Dakujem krasne, ja som nemala zle pery ani predtym, ale trosku mi v hornej chybal objem vzhladom ku spodnej, tak som to skusila. Najprv len dopichnut na par mesiacov a celkom sa mi to pozdavalo, tak som bola za doktorom Minarovjechom a vtedy to bola uplna novinka, tak mne ho ako prvej vkladal. Je to taky malicky slizik - implantat a ani neviem ze to tam mam. Nikto kto ma pozna aj nepoznal tak sa ma nikdy nepytal ci mam nieco v pere, posobi to velmi prirodzene :-) ja som spokojna, da sa to hocikedy vybrat, ci vymenit :-)

Petulielienka

Bimbi
Tak ja v podstate nič nerobím lebo malého má ešte mama a muž má zatiaľ obskakuje ;-)) ale tak včera som začala prať lebo uz som nemala kadiaľ chodiť v kúpeľni ;-)) ale dnes som vlastne 5.den po a je úplne ťuk ťuk ťuk super,ľavý trosku pobolieva ale pravý uz ako keby ani neoperoval..lieky neberiem vôbec žiadne od 3.dňa po opke a dokonca minule sa tu spomínalo že kedy a ako začať so sexom,tak ten už mám za sebou..muž už nevydržal ;-)))

BABYmica09

zuleko, ty mi citas myslienky !! akurat som chcela napisat Lucy ze ma nielen krasne prsia ale i pery.. :)
A u koho si si davala spravit? vyzera to super, aj ja som rozmyslala... ziadne problemy s tym nemas?

lucy009

ups..toto este malo patrit k predoslemu prispevku.
Prsia vyzeraju uplne inac ked su odfotene len prsia a zblizka ( posobia vacsie),ako ked su odfotene a je ich vidiet s celou postavou..

lucy009

este som zabudla poznamenat ze nie su sice ziadne bomby, ale ked uz nic ine tak aspon v rolaku vyzeraju velke :)))))