Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Lucy1990

Áno jasné som na fb,tak si ma pridaj budem len rada,nechcem tu meno zverejnovať tak v prípade že máš email bez mena,tak mi ho tu pošli a napíšem ti tam moje meno ako ma nájdeš:-)

BABYmica09

Lucy1990
aj ja chcem vidiet fotecky pred a po:)) velmi ma to zaujima aku si mala peru pred, lebo na omlazeni o tom permalipe dost pisu ze ani nie je vidno ziadny rozdiel. mozem ta poprosit poslat fotku tvojich pier pred tym vyplnenim?
BABYmica09@azet.sk
dkujeeeem velmi pekne

Lucy1990

xantipa163

Nevadi mi to pri nicom, pery su pohyblive ako predtym, jedine co som si vsimla ze ked je minusova teplota tak mi trosku stuhne a horsie sa mi rozprava, ale to viem len ja :-) a samozrejme ja si to nahmatam, citim to ako taky tvrdsi pruzok v pere, ale ako hovorim, pri nicom to nevadi, ani pri bozkavani to nie je citit :-)

xantipa163

lucy1990
ty si aka frajerka :-)
-ako prva z na 1x vkladanymi 515ml implosmi
-ako prva s permalipom

a ake to je, ked si tu peru chytis, potlacis, ci je to hmatne, vo vseobecnosti by ma zaujimal ten pocit, ci to citis, ze tam nieco je, tak pocitovo...teda aspon v tych prvych dnoch, tyzdnoch....

Lucy1990

Zuleko

Neviem ci si na fb ale ked ano, tak mozeme aj tam popisat a mam tam aj fotky pred a po. Ja mam tu strednu sirku, myslim ze to bola dobra volba, pretoze naozaj to vyzera prirodzene. A lesk mam Pupa milano :-)

Zuleko

Lucy1990

teraz si si vedomá toho,že všetky na teba zaútočime s kopou otázok:-))))Ja si tiež chcem dať pery,len neviem akou metódou..je ten rozdiel po permalipe viditeľný dosť??Tam su tuším niejake 3 šírky na výber nie?No ty si hotová dokonalosť krásne pery krásne prsia:-))a ešte by ma zaujímalo,čo máš za rúž resp.lesk na tých perách?:)

Lucy1990

xantipa163

Ono to vyzera drasticky, ale tak bola som v lokalke a nic nebolelo :-) tam spravia maly rez v oboch kutikoch (jazvicky nemam, lebo je to presne v kutikoch) a spravia taky ´tunel v pere a tam vsunu ten tenky pruzok. Zasiju a hotovka :-D

Lucy1990

BABYmica09

Stalo to okolo 500 eur, ale on je dost drahy, skus si pozistovat ci to nerobia aj inde :-) ja som tam bola skoro pred 3 rokmi. Robil mi to v lokalke a najprv to bolo velmi opuchnute a postupne to odpuchalo, po tyzdni uz som to mala asi taketo normalne, ale vyzeralo to fajn aj opuchnutejsie :-D

xantipa163

lucy1990
teraz som pozerala video-vkladanie permalipu...ze auuuu. :-)))
To ta nebolelo? A ked si chytas tu peru, tak to je citit, ci je makka ako bez?

BABYmica09

Lucy1990: no uzasne to mas, myslim ze pojdem k nemu na kunzultacku lebo aj ja mam hornu peru taku nevyraznu oproti dolnej.. prosim ta este mi napis co ta to stalo a ako dlho sa ti to hojilo. a sprravil ti to v lokalke?ziadna bolest?
dufam ze nevadi ze tu rozoberame pery namiesto prs :D