Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

MERY NR
o aquamide nic neviem, ale zvaovala som davnejsie vyplnenie pier podkoznym tkanivom ktory sa odobera zo zadku, kde sa zacinaju nohy :D neviem ako to mam vysvetlit. kamaratka to ma efekt je uzasny, trvaly, len hojenie je vraj horor trva to nejake tri tyzdne kym sa da ist medzi ludi a robi sa to v celkovej anesteze. to ma odradilo

BABYmica09

Lucy1990
no teda krasna si, podla mna si ten permalip ani nepotrebovala, ale zas na druhej strane ti tu hornu peru krasne zjednotil so spodnou ktoru si mala peknu plnu.
a co keby si to dam spravit tie pery teraz pred operaciou prs, by sa mi to akurat zahojilo pekne do operacie :) ci to je blby napad?

Lucy1990

xantipa163

Hahaa, to je jedno, nech si myslia co chcu, len aby si vedela ako to citit :-) a dakujem krasne :-)

Babymica

Dakujem si zlata, to su este fotky z 2009 :-D a taka kuriozita, na Miss som sa nemohla prihlasit, pretoze v den 18. narodenin som sa vydala :-DDD

Mery NR

baby nad perami rozmýšlam aj ja, mám ich hrozné, ako dva slíže. ale asi až na budúci rok. teraz by to už muž nepredýchal :-)
ale ja som rozmýšľala nad aquamidom, nie je lepší?

BABYmica09

Lucy1990
Ty si aka kocka panecku!!!! nie si nahodou miss Slovenko ??
rozdiel je teda riadny idem do toho...ako dlho sa tam caka u doktora?je dost zaneprazdneny?

xantipa163

lucy1990
nemas chybu. :-)
To by baby v cakarni len pozerali, ze ci ti preboha omakavam pery. :-))))
Vsak som ta videla, vyzeraju pekne, vobec by som nepovedala, ze v pere nieco mas.

Lucy1990

xantipa163

Ked sa stretneme v PK a neminieme sa, tak si mozes aj skusit nahmatat tu peru :-)

Zuleko

Ziadost odoslana ;-)