Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Bimbi
Tak super šikula si ľavou zadnou to zvládaš,len sa nepresiluj moc a oddychuj,neboj to každej jednej z nás prsia stáli ako 2 kamene a išli do strán,všetko chce čas,uvidíš aké budú potom krásne keď odpuchnú a usadia sa:-)máš sa na čo tešiť!:-)

bimbi

Lucy009
Pytala si sa, co mi hovoril dr.Cerven o pozdvihnuti pokles.bradaviek.. Neviem, ci to to budem vediet zreprodukovat.. hovoril, zeak toto prichytenie stichom zlazy o sval nepomoze, tak sa to robi tak, ze nad dvorcom vyrezu kozu v priemere ako je dvorec, a na to miesto prisiju dvorec, neviem ci chapes ako to myslim.. Ze to je len otazka rezania koze, nezasahuje sa do zlazy.. No mne sa to aj tak zda drasticke, dufam ze to nebudem musiet absolvovat.. Neviem ci tomuto sa hovori modelacia, nerobi sa tam ten kotvovy rez, urcite to ma neja ky odborny nazov, toto je laicke vysvetlenie a neviem ci som spravne pochopila :)
Baby
Dnes mam 3.den po opke a uz som celkom doma fungovala.. Riad, detom dat obed, poskladat pradlo, s malym 2 hod vonku.. Samozrejme na liekoch, dufam, ze som to neprehnala, teraz lezim a v klude ma to boli znesitelne, ked chodim je to horsie.. V noci som spala s tabletkou super, hoci na chrbte a ja milujem spat na boku..
Inac mam pocit, ze ta pooper.podprda mi bude v kosikoch velka, uz teraz mi je vacsia ako vcera, akoby sa roztiahla..
Z postele viem vstat sama, pomohla mi finta od Mery NR :-) , ze chytit sa rukami po kolenom a tahat sa brusakmi..
Najhorsie, ze zacinam pokasliavat(dcera je chora)a ked zakaslem, tak umieram od bolesti..
Tak neviem, co by som este napisala, len to ze mi tie prsa idu dostran, je to dost divne, dufam, ze to tak nebudeee
A samozrejme, dakujem velmi pekne p.Mudr. Cervenovi za perfektny pristup a profesionalitu a taktiez zlatym sestrickam v Novamede za ich starostlivost!!!

luciaaa1

baby, inač ste strašne :-))) ja som sa prave včera rozhodla, že sa asi na tie pery vykašlem, nech nahodou nevyzeram ako chodiaca umelina a Lucy tu musi hodiť take dokonale pery a zase som v tom :-D

Lucy1990

prosím ťa, ako dlho ťa to bolelo? musela si si davať nejaky čas pozor? kedy sa to uplne zahojilo? pači sa mi, že ked sa rozhodneš vyberieš pružok a maš svoje pery..no neostane ta tvoja potom už natiahnuta? ako keby sme si dali my vybrať implantat? 100 otazok mam :-)))

luciaaa1

zuleko

jasne, to naozaj nevie nikto, či telo dotyčnej implantat prijme, aj baby písali, že sa to s nimi snažili riešiť, to je super, že sa neotočili chrbtom, tiež držím palce, aby sa čo najrýchlejšie zotavili k ich spokojnosti :-)

Zuleko

Luciaaa1

Jasné veď ani ja som to vôbec v zlom nemyslela,len hovorím,že čo sa týka mojej skúsenosti tak fakt keď čo i len malilinký problém bol tak mi obskakovali okolo zadku:-)))Neviem,aký bol problém,to vedia len oni preto to nechcem hodnotiť,ja som len napísala,že v prípade ak by jej telo neprijalo implantát,tak s tým nemá nič doktorova práca,to ti žiaden predom nepovie,či ti telo príme alebo nie ,dúfam,že sa to obom babám vyrieši v ich prospech..a zároveň ma mrzí,že tak naraz sa vrhá zle svetlo na chirmed,no bohužiaľ stávajú sa aj takéto veci..ja len z mojej skúsenosti hovorím,že ku mne sa fakt správali vždy výborne a vždy boli ochotní riešiť problém.

luciaaa1

Zuleko

nemyslela som to zle, ty maš naozaj krasne prsia, aj zajacik, neviem ešte kto bol v chirmede, ale ked som čítala príbeh vladky, potom aky bol doktor drzy, ked niečo rozpravala, že prečo jej sestrička nedala viac utlmovakov, teraz toto, + niečo na omlazení..divne pocity mam, nič viac..a myslíš že telo jej neprijalo implantat? prečo by jej ich tam vracali? možno bol problem iny, ved asi vedia že ked telo implantat neprijalo, tak ich čaka minimalne ďalšia operacia a vybratie impl.

lucy1990

pripajam sa, nadherne pery, sranda, ja som hned po opke riešila cez sukromnu poštu so xantipou zväčšenie pier, už som sa aj radila s doktorkou Novotnou z esthetic, teraz ma priniesť nejaku novu metodu, ma to vyzerať uplne prirodzene s efektom cca 4-5mes., to by mi vyhovovalo, chcem skusiť, či by sa mi to hodilo, ja mam tiež spodnu peru plnšiu a chcela by som prispôsobiť hornú :-) a ak budem spokojna, tak poriešim na dlhšie, alebo nastalo, no nechcem vyzerať ako kačer :-D

jazz24

Lucy1990

krasnu mas tu pusu,ja som myslela ,ze to je tvoja:)
aj prska su TOP:)
dlhsie som tu nebola,tak musim vas docitat,ste teda nelenili a pisali ostosest:)
pekny vecer vsetkym cecanam aj cakatelkam;)

Lucy1990

BABYmica09

Dakujem, normalne sa budem cervenat z tolkej chvaly :-D presne to som chcela, vyrovnat rozdiel medzi spodnou a hornou perou :-) ja by som to ked tak riesila naraz tu peru, nech sa to zvezie popritom ;-)