Lucy009
Pytala si sa, co mi hovoril dr.Cerven o pozdvihnuti pokles.bradaviek.. Neviem, ci to to budem vediet zreprodukovat.. hovoril, zeak toto prichytenie stichom zlazy o sval nepomoze, tak sa to robi tak, ze nad dvorcom vyrezu kozu v priemere ako je dvorec, a na to miesto prisiju dvorec, neviem ci chapes ako to myslim.. Ze to je len otazka rezania koze, nezasahuje sa do zlazy.. No mne sa to aj tak zda drasticke, dufam ze to nebudem musiet absolvovat.. Neviem ci tomuto sa hovori modelacia, nerobi sa tam ten kotvovy rez, urcite to ma neja ky odborny nazov, toto je laicke vysvetlenie a neviem ci som spravne pochopila :)
Baby
Dnes mam 3.den po opke a uz som celkom doma fungovala.. Riad, detom dat obed, poskladat pradlo, s malym 2 hod vonku.. Samozrejme na liekoch, dufam, ze som to neprehnala, teraz lezim a v klude ma to boli znesitelne, ked chodim je to horsie.. V noci som spala s tabletkou super, hoci na chrbte a ja milujem spat na boku..
Inac mam pocit, ze ta pooper.podprda mi bude v kosikoch velka, uz teraz mi je vacsia ako vcera, akoby sa roztiahla..
Z postele viem vstat sama, pomohla mi finta od Mery NR :-) , ze chytit sa rukami po kolenom a tahat sa brusakmi..
Najhorsie, ze zacinam pokasliavat(dcera je chora)a ked zakaslem, tak umieram od bolesti..
Tak neviem, co by som este napisala, len to ze mi tie prsa idu dostran, je to dost divne, dufam, ze to tak nebudeee
A samozrejme, dakujem velmi pekne p.Mudr. Cervenovi za perfektny pristup a profesionalitu a taktiez zlatym sestrickam v Novamede za ich starostlivost!!!