Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Lucy1990

12.3. som objednana k novotnej, tak uvidim či niečo poriešim, či tu novinku a spytam sa jej aj na metodu, ktoru maš ty :-) len nechcem vyzerať neprirodzene, preto sa trošku obavam a stale nad tým premyšlam a ked som si to utriedila v hlave, že mi to netreba, tak ste to tu vytiahli :-))))

Lucy1990

luciaaa1

Inak ty si tiez tusim z BA, tak mozeme niekedy s krpcami skocit niekde do nejakeho detskeho kutika a pokecat o tom :-)

Lucy1990

luciaaa1

Do 500 eur, neviem co to vyjde teraz :-) neviem na com to zalezi, mne hovoril doktor Cerven, ze to mam dost hlboko, ze to nema taky efekt, ako by to mohlo mat, cize aj na tom zalezi, ako to doktor vlozi. Idem sa kuknut na omlazko, ja som tie pery nikdy neriesila, len som skusila ist ku Minarovjechovi na konzultaciu co by povedal a akurat vtedy vysla tato nova metoda - ani som si o tom nemohla precitat na forach a isla som do toho :-)

luciaaa1

Lucy1990

Luci, velmi pekne dakujem a kolko ťa to vyšlo? ja som teraz prebehla omlazení a baby väčšinou píšu, že to ani nevidno a ty ich maš take krasne..ktovie od čoho to zavisí, možno ked su velmi tenke, tak to nevynikne

barbora10

lucy1990

krasa,uzas,parada!!!

sisente

krasne ich mas,velmi sa mi pacia a mas neskutocne brusko.no a na 45 foto sa mi paci ako si oblecena:)

Lucy1990

luciaaa1

Sorrac :-D nechcela som ta namotat :-) Ja nechcem klamat, predsalen to uz su skoro 3 roky, ale mam pocit ze to nejako nebolelo, nemam zly zazitok, tusim ze aj steh tam je len jeden, je to maly zakrok, max. tyzden je to mozno bolestivejsie a opuchnute...a potom ked sa ten pruzok vyberie, tak nemala by byt ta pera vytahana, ved to je len malicky pruzok..