Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Zuleko

v piatok sa možno uvidíme v Chirmede...
Už sa teším na konzultačku, som zvedavá, čo mi povedia a čo navrhnú...
a koľko vecí sa zabudnem opýtať ja...

Zuleko

Vladka19

Ja som to hovorila vo všeobecnosti,s tým ,že raz ak jednoducho telo vypovedá implantát,alebo je alergické na šicí materiál a ostatné veci,že za to doktor nemôže a nemá to nič spoločné s doktorovou prácou.Takéto veci sa nedajú predpokladať,a žiadne lekár ti to nezaručí,a je jedno či ide o takého alebo onakého lekára.

barbora10

monny

fuha,uz si ani nepamatam,kedy presne som zacala cvicit,ale brusaky nejak po 3 mesiacoch.ale urcite mozes aj skor...kolko si od operacie?

Mery NR

bimbi
to som rada, že ti pomáha moja finta pri vstavaní :-)a s tými bradavkami asi nič nespravíme. ja ich mám tiež tak :-( jednu vyššie ako druhú a je to vidieť hlavne keď sa úplne vyrovnám. mne Očenáš hovoril, že ich mám vrodené tak, takže zázraky nečakám, že sa mi upravia ale mám aj na tu jednu fintu :-)) v tej pooperačnej podprde tú ktorá mi ide dohora tlačím dole a tú druhú bradavku zas ukladám naopak, tlačím ju hore. takto si ich viac krát za deň upravujem. poradila mi to drndula, že niektorým babám to pomohlo a je tá asimetria menšia.

davidoff

Lucy1990

to máš ten prúžok v tej puse? to vyzerá úplne super, ja mám aquamid v hornej pere, dve dávky, teraz je to super, ale po prvej dávke to bolo len minimum vidieť. Veď som pozerala fotky Tvoje na FB, ja som nevedela že to si Ty najprv, až potom mi rita ktorú mám tiež medzi priateľmi na FB povedala že to si ty :)) máš tam aj fotky pred tým ako si mala ten prúžok? Lebo to neviem posúdiť, pery máš pekné na každej fotke. Ja tam mám aj pred aquamidom peru aj po. Tak si kukni potom moje foto na FB, nemám tú vrchnú peru takú velkú ako Ty, ale ja ani svoju spodnú nemám takú velkú ako Ty. Chcela som to len dorovnať a vidíš potrebovala som až dve dávky

monny3

lucy1990 mas krasne pery ja som si myslela,ze to mas svoje uplne prirodzene!ja mam na hornej pere aqamid jednu davku a neni to skoro ani vidiet tak si mi padla vhod ,ze to tu rozoberate
dievcata neviete ci to robi aj cerven?
lucy009 ak budes mat nejake info o tej novej metode co sa mas ist informovat daj vediet aj to ci to nebude vadit,ze tam mame uz aqamid dakujem
barbora10
ty taka skusena,kedy si zacala cvicit brusaky po opke?

lucy009

Bimbi
tak to naozaj znie dost drasticky,auuu..
Lucy1990
mohla by si aj mne poslat foto tvojich pier pred a po prosim? Moj mail myslim mas,dakujem. Ja som si davala aquamid 1ml do hornej pery,ale vobec to nie je vidno.