Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Zuleko

hmm...tak to musím nabrať odvahu, lebo ja fakt nič nemám...také ,,lentilky po kobercom,, :-)

ale bola by som rada, ak by si mi poslala aspoň svoje, aspoň by som videla prácu pána Dr. Kačmára :-) budem ti naozaj vďačná

Zuleko

Barbarella

Do galerky sa dostaneš, ak zašleše svoje foto pŕs bez hlavy samozrejme:-) na email galeria@zoznam.sk..spravuje to zajačik a je maximálne rýchla takže predpokladám behom pár hodín máš inštrikcie čo a ako:)Je tam kopu báb s rôznymi veľkosťami,aj také čo ešte nekojili aj čo už kojili rôzne,práce rôznych doktorov,odporúčam ti aby si tam zaslala svoje foto,lebo fakt je to veľká inšpirácia a vieš si porovnať približne ako budu prsia vyzerať,ak však nechceš byť v galerke nemám problém ti poslať foto svojich pŕs:-)))

Barbarella

Zuleko

ja som tiež vyššia a tmavé vlasy :-)

oki, tak ťa tam budem vykukávať :-)

aj ja by som rada videla galériu fotiek...

Zuleko

Barbarella

Určite sa stretneme lebo ja tám mám byť 13.15 a ty si tuším spomínala,že na 14 si akurát sa minieme:-)V prípade,že ma uvidíš vyššia tmavé vlasy tak kľudne na mňa zakrič:-))Lebo ja v tom zmätku budem mimo:-))