Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Gabuliacik
prepac, vobec som si nevsimla ze si mi pisala, musim sa pomerat a napisem ti svoje aktualne miery, ale az tak k veceru,nemam teraz doma meter nechala som ho minule u svokry ale o chvilu ideme k nej tak potom pomeram a poslem:))

lucy009

Lucy1990
dakujem krasne za fotecky, boze ty si take krasne nezne ziena, si ako babika :))ten permalip sa mi zda o moc vyraznejsi ako aquamid. Aquamid si musis dat aspon 2 davky aby bolo nieco vidiet, pri com jedna davka stoji 480€.Mas tie pery krasne plne, pekne ti to doladilo. Iked uz pred si ich mala pekne,ale je vidno rozdiel v tej vrchnej,nadherne prirodzene, plne pery..

lucy009

monny3
zrejme si si ma poplietla s luciaaa1 :) to ona spominala ze je objednana k Novotnej :). Je nas tu privela Luciek :). Tiez by ma zaujimalo ci sa to da implantovat ked uz je v pere aquamid.
Myslim ze Cerven permalip nerobi, len aquamid, ale tusim ze permalip robia aj v IEM. Ta jedna davka aquamidu sa celkom strati a je pomerne dost draha.
luciaaa1
tymto sa pripajam k monny3 a tiez by som ta rada poprosila keby si sa na to popytala ked tam pojdes:)

BABYmica09

Baby maju gynekologicke problemy nejaky vplyv na operaciu ??dost ma pobolieva pri vajecnikoch no nechcem ist ku gynekologovi bojim sa ze mam nejaku cystu alebo nieco, uz o dva tyzdne mam operaciu a nechcem aby mi to prekazilo alebo posunulo termin, ak mi gynekolog cosi najde nedajboze :(

Barbarella

Zuleko

ďakujeeem...už to mám...máš ich super
tá prvá podprsenka na fotke 011 je veľmi pekná...myslím, že môžeš byť veľmi spokojná,
tak urobím nejakú fotku aj ja a pošlem do galerky...

BABYmica09

Davidoff
Ahoj, mohla by som vidiet tvoju fotku pred a po acquamide?? A to ti doktor pichol zaroven ked ti robil prsia?chcela by som si dat zvacsit nejakym sposobom hornu peru aj ja ale neviem akou metodou, ten permalip co ma lucy vyzera super, no zaroven sa bojim ze to nebude vobec vidiet.
Ozaj vies ako som sa rozhodovala pre velkost implantatov a typ, tak som bola este na jednej konzultacii a doktor stale trval na tych gulatych 400, zevraj anatomy by v mojom pripade nebolo to najlepsie rozhodnutie, tak som dala na neho nakoniec :)

Barbarella

Zuleko

už mám :-)

máš ich veľmi pekné, si štíhla v páse, tak to super vyzerá...

ten druhý mail mi prišiel bez prílohy...