Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

barbarella

Ahoj ja mam termin konzultacky 16.3. a to uz cakam 5 mesiacov. termin opky uz nerezervuju telefonicky skusala som a uz to nerobia a teraz davaju terminy opky januar 2013. strasna doba juuj :-(

Barbarella

0705bubu

ahoj, a na kedy si objednaná na konzultáciu k MUDr. Červeňovi, ja som až na 29.jún, a dúfala som, že by operácia mohla byť ešte koncom tohto roka...
kdesi som tu v príspevkoch čítala, že sa dá objednať na operáciu ešte pred konzultáciou...?

drndula

Davidoff,

Nebola si v piatok i dr.s 2 kamarátkami?sedela som v čakárni,zdalo sa mi že di to ty,nebola som si istá..;))) nechcela som urobiť fo-pa..Hihi

0705bubu

ahojte baby sice som objednana na konzultacku k mudr. cervenovi a opka asi az januar 2013, ale chcem sa spytat aj na dok.pikulu zo zvolena. mate niektora skusenosti myslim ze sa tam tak dlho necaka a aj cena ze je nizsia? dakujem za prispevky :-)

davidoff

Lucy1990

áno jasné už som si to všimla, posledné fotky máš s permalipom, vyzerá to úplne prirodzene. Ja som spokojná úplne s aquamidom ale aj ten permalip vyzerá skvele :)

davidoff

BABYmica09

nemám bližšiu fotku po druhej dávke, len po prvej mám. Tú prvú dávku moc vidno nebolo až po tej druhej je to dobré. Ten prúžok čo mý Lucy by Ti isto bolo vidno. Lucy to má krásne :) A mne nedával aquamid pri operácii pŕs, lebo zároveň s prsiami mi robil nos, takže sa to nedalo naraz.

kleopatra4589

Ahojte dievcata,
tak ma napadlo, neviete ako je to s cvicenim?? Chodievate tie, co ste uz po opke, do fitka?? Ak budem cvicit, moze sa stat, ze sa mi prsia nejako zmensia?? :)S cinakami necvicim ani nic, ale chodim na bosu, jumping a chcela by som aj heat program.. ale nechapem ci to moze mat nejaky ucinok aj na prsia.. Ja som pred opkou toho vela svojho nemala, tak by mi tam vlastne ani nemalo velmi z coho ubudnut..

bimbi

Xantipa
Prosim ta, aku mas velku pooperac.podprdu? Mame zhruba rovnaky obvod cez prsia, teda ja mam teraz 94cm, ale som len 4.den po opke a mam pocit, ze ma ta podprda malo stahuje, myslim kosiky, pod prsiami mi je ok.. Ja ju mam 75C.. Ty si som bola kupovat druhu lebo ti bola velka , ak sa pamatam.. Aku si si zobrala? A ako si si ju vymenila, ked do kontroly nerozopinat? Som myslela, ze ked kupit mensiu da ju dat na nu ?

Lucy1990

monny3

Dakujem a inak ja som brusaky zacala cvicit uz po 10 dnoch, ved to nema s prsiami nic spolocne..

davidoff

Ano, je to taky silikonovy pruzok, keby som to mala opisat, je to taky tenky slizik, na koncoch zuzeny a v strede sirsi. Vsimla som si na fb, ze teraz co mas aktualnu profilovku, tak tam uz mas aj nosik krasny aj usta, velmi pekne to mas urobene :-) Aj ja tam mam fotky pred, ked si das album portfolio, tak tam mam fotky este pred Permalipom a az posledne 4 uz su s nim.

lucy009

Dakujem, si zlata :-) inak neviem ako to je s tym aquamidom, ze ked uz ho mas, ci mozes neskor ist aj do Permalipu, ale doktor mi vtedy hovoril, ze neskor keby sa mi malilo, tak si mozem dat dopichnut tu peru...ale neviem ako je to naopak :-)

bimbi

Gabuliacik
Otvor si stranku www.siklienka.sk a tam mas sekciu Eurosilikony, aj Nagor a tam v prilohach mas velkostne tabulky, tak si vies porovnat rozdiely...