Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Barbarella

Presne ako hovoríš prvý dojem je veľmi dôležitý,ale podľa mňa obidvaja su super,takže je viac menej jedno ku komu nakoniec pôjdeš,aj jeden aj druhý robí krásne prsia:-)

Barbarella

Zuleko

ja som také nerozhodné váhy :-)
možno po piatku už budem úplne rozhodnutá, prvý dojem je určite dôležitý...

Zuleko

cucik888

Keď prelistuješ pár strán do zadu,zistíš ako sa dostať do galérky dosť často sa to tu spomína,tak len zalistuj:-)

Zuleko

barbarella

Takže ty ešte niesi rozhodnutá,kde chceš byť operovaná?:-)Rozhodneš sa podľa toho aký urobia dojem na teba?

0705bubu

barbarella

ja som mala prvy termin konz. na 4.5. ale skusila som zavolat v januari a sups na 16.3. paraaada. treba skuuusat :-)

Barbarella

0705bubu

tak to je podobne ako ja...
ja som sa objednávala 21.februára, takže do 29.júna sú to zhruba 4 mesiace...
tak už len spoliehať sa na to, že sa niekto odhlási...

0705bubu

napisala som meil do medicentra zvolen som zvedava ci mi odpisu a ci ma potesia cenou a terminmi. potom dam vedet ak by niekto chcel info :-)