Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Bimbi
Ja mám zase asi opačný problém,mne je asi mala,ale nie na prsiach ale na obvode,teraz neviem či som za týžden pribrala (lebo muž mi kadečo stále nosil na obed-večeru,potom samé sladké slané,no nonstop jem) alebo to tak má byť,ale už má ide z toho poraziť tak strašne mi tlačí na solár že už som sa ako tak vedela vystrieť tak teraz mi to nejde vôbec a o dýchaní ani nehovorím :(

Lucy1990

Mery NR

Ja cvicim sklapacky, a fakt ze prsia pri tom absolutne nezapinam, to by som citila hadam..fuha, snad si neublizim..

Mery NR

Lucy1990
s brušákmi to ešte nepreháňaj, mne doky hovoril, že dolnú časť tela už môžem precvičovať ale brušáky ešte nie. pýtala som sa na to aj sisente, ona sa v cvičení vyzná a tiež mi poradila až po 6-8 týždňov. tebe sa to nezdá, ale napínaš si aj prsné svaly, aby si si náhodou niečo neposunula

Zuleko

Veď ti vravím,pošli foto svojich prś na ten mail,je tak kopu žien ktoré nemali žiadne prsia nemaš sa vôbec začo hanbiť..aj tak nikto nevie kto si keďže foto je bez hlavy:-)))a je tam kopec albumov

Barbarella

Zuleko

tak presne o tie krásne prsia mi ide :-D
určite si dám aj nejaké fotky do galerky, veľmi by som chcela vidieť viac fotiek...
niekde som čítala, že niektorí lekári nechcú ukazovať galériu svojich prác :-(