Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Mia

Takže si ,,moja,, rozmerovo ja mám 170,52 kg a pod prsiami 72:-)) Mám 390,nagor vysoký profil okrúhle..JEDNOZNAČNE bez 390!Tie prsia sú úplne k postave,žiadne veľké:-))

Mia13

Tina33

Jeeej, dakujem, este som rozmyslala, ze dam kompromis 360;) lebo dr mi chcel dat najprv 400-450to som sa hned zlakla;)ale potom zmenil znacku aj velkost;))))

tina33

mia
určite ale fakt určite chod do vetších,ja som zaváhala a mne sa zdaju moje malé.Páčili sa mi ked boli po opke opuchnuté boli super velké ale teraz 3mes.po opke odpuchli,sadli dole,zmekli a zdaju sa mi malé priala by som aj vatšie.Ale zase dkujem aj za toto čo mám a hlavne že sa dobre zahojili a stotožnila som sa s nimi.Asi do buducna budem chcieť viac.S jedlom rastie chuť :o))

xantipa163

Petulielienka
tak toto som mala aj ja, som musela znizit jednotlive davky jedla, lebo ked som sa na jedenkrat trochu viac najedla, tak som skoro dychat nevedela, tiez ma to tlacilo na solar.
Ked som mala fakt ze krizu, tak som na chvilu rozopla zips na podprde a rozdychavala, ona sa uplne neuvolni, lebo pod zipsom to drzia este dva haciky.

Mia13

Ahojte baby, bola som na konzultacii u dr. Cervena, a navrhol mi okruhle stredny profil 330-360-390 a ze si mam vybrat.no vacsina bab tu odporuca , ze maximum co doktor povie, ale mne sa zda 390 vela?neviem sa rozhodnut;(((

xantipa163

bimbi
ja som mala predtym pooperacnu 80B.
Na preveze sa doktorovi zdalo, ze mi je v obvode pod prsiami nejaka volnejsia, pomeral a mam obvod 75cm.
Tak ze ked sa da, mam ist do Siklienky a skusit podprdu s obvodom 75cm. No a ci B, alebo C, tak to ze si mam zvolit podla toho, ktora mi bude sediet lepsie.
Vzala som si 75C, lebo 75B by som na seba nenarvala.
Ta 75C mi sice dost stlacala celkovo hrudnik, ale aspon mi prsia tlacila viac k sebe.
Teraz obidve striedam, ja uz musim nosit len na noc, ale nosim aj cez den.

Na a vymena...na 4-ty den po opke som normalne dala jednu dole a za par sekund navliekla s muzovou pomocou tu druhu.
Sestricka mi vravela ze kludne mozem, len si ju mam dobre vycentrovat aby mi sedela a tie pasiky na nej dat pod bradavky.

cucik8881

ahojte kocky... ;-) mate niektora skusenost s doktorom Hederom z Inter klinik?? idem tam na opku cca o mesiac na 325ml gulete myslite ze to bude fajn?? na tuto velkost som ho trosku ukecala- chcel mi dat 300 max pod prsiami mam 70 vyska je 166 vaha 51 co myslite? nebute to na mna predsalen vela?