Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Xantipa
Vdaka za odpoved.. A v Siklenke ti daju tu podprdu priamo vyskusat? Naholo? Alebo na tu,co si mala na sebe? Sa pytam, jak blba, ale neviem.. Tak sa pytam :) teda ja neviem, ci mi je velka, len sa mi zda, ze keby bola o 1-2cm tesnejsia,prsia by boli viac pri sebe a tusim by mi to bolo aj prijemnejsie, sa mi zda, ze mi tak nedrzi prsia.. Nechapem, ze mi dr.predpisal C, ked mam mat vo vyslednej velk.C, nemala by byt tesnejsia,ci sa mylim?

Barbarella

Zuleko, Mia

baby,

ja mám výšku 168cm, váhu 53 kg, pod prsiami 70 cm... :-)
aspoň viem, o čom môžem uvažovať,keď to čítam...máme to podobne... lebo ja sa v tých profiloch a značkách vôbec nevyznám :-(

Zuleko

Mia13

Takže si ,,moja,, rozmerovo ja mám 170,52 kg a pod prsiami 72:-)) Mám 390,nagor vysoký profil okrúhle..JEDNOZNAČNE ber 390!Tie prsia sú úplne k postave,žiadne veľké:-))

Mia13

Tina33

Jeeej, dakujem, este som rozmyslala, ze dam kompromis 360;) lebo dr mi chcel dat najprv 400-450to som sa hned zlakla;)ale potom zmenil znacku aj velkost;))))

0705bubu

tak mna uz ozaj picne citam stare prispevky a ze aj dr. trska ma skvelu pracu a kedze som priamo z pd a vraj piatky chodi sem operovat tak som uz naozaj na vazkach. baby radteeee :-))) asi zajtra cinknem a objednam sa na konzultacku aj jemu a porovnaam aj cenovo ako to vyde, lebo tu pod nosom to mat no napovazenie..no nie? a nekup tooo ...hihi