Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Sisente
Vytiahlaa si mi to z úst ,to niektoré z nás nemajú ani po OP 93 :DD ako napríklad ja heheh:-))s 515 budeš mať určite riadne koziská,typujem to na tých 105 ,110 cm:-)))

gabuliacik

hovoril ze okolo 98cm by som mala mat lebo mam padnute prsia, takze mi to hlavne musi dvihnut a vyplnit.. no dal mi na vyber... a teraz ze si vybrat...

sisente

gabuliacik

fuuuha ked mas teraz 93, to budes mat cez 100 potom? aky kosik nosis teraz? ale tak spolahni sa na neho, ale urcite budes mat riadne koziska ;)

gabuliacik

som zvedava na vas nazor dievcata:
mam 165cm 61kg cez prsia teraz 93 a pod 76cm, Červeň mi navrhol 445ml alebo 515ml.. nebude to vela? nechcem aby mi trcali po bokoch nejak obludne.. ale chcem aby boli vacsie..

xantipa163

bimbi
nie je to predajna, je to taka kancelaria, mi dali 75B a 75C, ze si mam ist vyskusat na WC.
Ja som to skusala na tu podprdu co som mala na sebe.
Ja mam tu 75C dost narvatu a prsia tlaci k sebe, podla man preto, lebo obvod pod mam sice 75cm, ale chrbat sa mi rozsiruje smerom hore, takze na prsiach to mam narvate.
Teoreticky mozes skusit 75B, ale ja si moc neviem predstavit, ako tam tie tvoje bomby narves. :-)
Skus tam najskor zavolat, poradit sa, ze aku mas predstavu a pocit, pripadne sestricke zavolat, ci je to vhodne menit, aby to prsia viac k sebe tlacilo.
V Siklienke su ochotni, ale zas aby si neprekombinovala, ako si skoro s tymi velkostami implosov.
Moj nazor, pockaj, kym pojdes na stehy a lekar sa ti vyjadri, ci treba zmenit podprdu, ci nie, este vies toho dost ovplyvnit dost dlho po opke, nemusis to riesit hned teraz.

Zuleko

Ja stále odporúčam brať najväčšiu možnú veľkosť, ktorú doktor povolí,samozrejme nie nasilu to siliť keď sa raz nevojde na prvý krát..tým že som už dosť dlho po Op viem posúdiť,že tie prsia naozaj odpuchnú a zmenia sa dosť..

tina33
ďakujem,ja už som rok po OP:-)

barbarella

Ja som zvedavá čo ti pán Kačmár navrhne:-)

Mia13

Zuleko

Tak sa velmi tesim, ked si pozriem fotky, lebo neviem si to ani predstavit, no ale podla vsetkeho asi 390;)))