Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

monny3

lenze ja som zacala tak intenzivnejsie cvicit az rok po operacii a to som sa uz nemusela obmedzovat nicim.normalne som cvicila aj s cinkami,s dobrou sportovou podprskou nebol nijaky problem.a po operacii som ja zacala cvicit az nejak po 3 mesiacoch a to som sa este obmedzovala,lebo to bol zvlastny pocit,ale len pri niektorych cvikoch,napriklad bicykel bol uplne ok.

ale ty uz budes 6tt po operacii,cize opatrne zacat cvicit a postupne si pridavat cviky,postupne ist na to a sama uvidis co ti telo dovoli.zacni lahsimi cvikmi a nezabudni na dobru sportovku,respektive kludne mozes mat aj tu pooperacnu.tak je to aj pri plavani.najprv mas pocit,ze to ide tazko,je to divny pocit a nejde to tak ako pred tym,ale to len tie prve razy a uz potom je to ok.ja teraz ani neviem,ze mam implantaty.

Petulielienka

Bimbi
Ako sa ti spi cez noc? Ja si už ani nepamätám kedy som sa dobre vyspala,na tom chrbte je to horor.Ešte má pobolieva ten ľavý prsník,keď si lahnem mám pocit ako keby mám zlomene rebro,alebo ako by mi pichalo pri srdci,ked si nájdem konečne polohu tak zaspím a v noci sa zobudím sto krát aká som stuhnutá,vstanem,zapalim si sto cigariet a zase sa to opakuje dokola a ráno o 6 už nemôžem spať,a to nespim ani cez deň a chodím spat okolo dvanastej..Malý sa Ti ešte budí v noci? (teda najmladší je chlapec nie?) lebo ja idem dnes prvy krát k mame za malým a ta ho za ten týždeň naucila spat s ňou v postely,tak som zvedava aké to bude ked sa ani nehýbem na tom chrbte :-)) a ešte ráno ked vstanem mi tak hrozne stvrdnú tie kamene čo mam na hrudi že si musím aspoň 2 minútky ešte posedieť kým vstanem

lucy009

gabuliacik
pod prsiami mam 75 a cez 92cm. Ja mam 485 Nagor a tie su rozmerovo take iste ako 445 ES. Mne doky najprv navrhol ES 420 al.445ml,ale som sa ho opytala ci nie je nahodou velkost medzi 445 a 500 a povedal ze je, ale pri nagoroch 485,tak sme dali tie. som sa pozerala do tabuliek a su rozmerovo presne take iste ako 445 ES.Ja si myslim ze tie 445 by mozno aj stacili pri tvojom zaklade,ked uz teraz mas 93 cez.. Mas velmi ovisnute prsia? ak ano, tak mozno aj maximum tych 500 aby sa ti pekne vyplnili,ked to je tazko to je individualne..ake cislo podprdy teraz nosis??

bimbi

Gabuliacik
Presne, pred opkou sa mi stale cele noci snivalo o prsiach.. Nielen o mojich, ale aj o vasich,o babach z fora :-) vsak som to hltala cele dni a podvedomie fici.. Neboj ako ich budes mat to prestane.. A budes riesit ine veci.. Ako spat, posadit sa ..,:-D

gabuliacik

Bimbi
Som vdacna za tvoj nazor,za kazdy nazor. Mne sa totiz sniva uz len o prsach. Bomby nechcem,chcem ich mat pekne,o trochu vacsie,ale ziadne obludy.

bimbi

Gabuliacik
Podla mojho skromneho nazoru..ked mas taky zaklad, ze uz teraz mas 93, tak 515 ml bude vela.. Na tvoju vysku.. To pojdu najprv kozy, kozy a az potom ty:-) ale zase ked chces mega.. Kazdemu sa ine paci, myslim ze aj s 445ml budes mat bomby.. Ja mam 370 a pozri v galerke, sa mi zdaju obrovske, som take nechcela a to som rozmyslala nad 410, chvalabohu ze baby povedali aby som to nechala na dokiho a dala, co mi navrhol.. Ale rozhodnut sa musis sama...to je len moj nazor

monny3

barbora10
som 5tyzdnov po opke,ked si isla do posilovne akym tempom si zacala aj si mala odmedzenia napr.pri cviceni na prsia?