Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

leluska69
neviem čo je s tým pokecom, v poslednom čase mi tam nechodia RPčky. len mi svieti obálka a RP nikde, už som ti aj minule písala a teraz pred chvíľou aj 3 RP, dúfam,že si dostala. a mám pre teba jednu dobrú správu :-)) kamoška v máji na opku asi nepôjde, tak ti skúsim vybaviť aby ti ponechala termín u Červeňa

Nelina27

sisente, akurat pozeram, my mame uplne rovnake implose, ja mam cez prsia 95 cm, ale ja som o trochu vacsia od teba a asi aj chrbat bol sirsi... a ty mas odkial tie farebne podprsky, zelenu a modru, vyzeraju tiez take pohodlne a nevystuzene
idem sa objednat do bystrice na kontrolu po roku, som zvedava kedy mi daju termin

Nelina27

barborka, s tebou som naisto ratala :-) veru uz rok, jedine co lutujem, ze som si prska nedala spravit uz ovela skor... minuly tyzden bola kamoska na opke v interkliniku, tak teraz to s nou prezivam znovu, no na bolest sa davno zabudlo a ostal len skvely pocit :-)
sisente, tie tricka som kupovala v goldenpointe v avione minuly rok tesne po opke, myslim ze to je stara kolekcia, neviem ci ich este maju...skus sa mrknut. Inak v Intimissi maju uzasnu novu kolekciu, ja milujem nevystuzene podprsky bez kostic, teraz som jednu konecne zase zohnala, poslala som ju dnes na fotkach do galerky, cierna cipkovana, neskutocne pohodlna. A po roku som si kupila aj prvu pushupku, nie zeby som potrebovala este zvacsit prsia, ale obcas do nejakeho vystrihu sa hadam bude hodit, prska natlacene pekne na sebe :-)))

sisente

lucy009

prosim ta a kolko cm mas rozmer cez prsia ale mimi chrbat? merane od pazuchy po pazuchu cez bradavky, a po koniec imlosov na boku po ten oblucik... lebo ja mam 91cm obvod pri 370ml, ale sa mi nezdaju velmi velke, tak asi mam sirsi chrbat smerom hore, tak zmeraj aj to :)

sisente

nelina27

minule som ta obzerala v galerke a som bola nestastna ze sem nechodis, lebo som chcela infosku odkial mas tie dierovane tielka, to cierne a biele??? a gratulujem k "narodkam":).

Nelina27

ahojte dievcata, ozyvam sa zase po nejakej dobe, niektore si ma budu snad pamatat... tak dnes maju moje prsia presne rok, v duchu oslavujem :-) a ak niektore vahate, tak nevahajte, zivot s plnym dekoltom je uzasny :-) minuly tyzden som spravila par aktualnych fotiek, tak posielam do galerky, majte sa krasne vsetky! :-)