Petulielienka
Ja spim relativne fajn, ALE s liekmi.. Na spanie si davam tabletku a tiez proti bolesti Flector..ale aj tak sa okolo 3.30 zobudim, dam si Nalgesin a este zdriemnem.. Keby som bola bez tabl. tak by som podla mna tiez nespala. Ja mam dost bolesti este, dnes som 5.den, som stale na liekoch, ale asi si mozem za to aj sama, asi sa dost prepinam, od 3. dna fungujem doma okrem zdvihania tazkych veci skoro vsetko.. Ale boli.. Ale s malym spava moj muz, to preto si mozem dovolit dat si tabletku, on sa este budieva, pije este mlieko, to by som nezvladla.. Som zvedava , dokedy muz takto vydrzi.. Ked ma prsia rozbolia velmi, musim si lahnut do polsedu a oddychnut, potom sa to skludni trochu.. Ale rano je to uplne najhorsie, bolest jak svina :-) ,pri kazdom minim.pohybe.. Inac z postele vstavam sama uz od 2. dna, uz horko tazko obleciem aj veci cez hlavu... Mne to neda, len tak lezat, mam pocit, ze zvladam vela, len potom... Dufam, ze si neublizim.. Chrbat ma neboli skoro vobec, teda menej ako prsia..
Mna trapi, ze mam tie prsia strasne daleko od seba, aj ked som oblecena, tak to vidiet, inac by ani nebolo v obleceni vidno, ze som bola na opke, nie su take velke v tej podprde pod oblecenim, len mam pocit, ze ich mam pod pazuchami.. Ty to nemas tak?
A mam pocit, ze som hrozne pribrala, uplne sa mi stratil pas!!! A to nejem nejak vela, na vahe mam 58 a to som mala 56... Moze to byt z tej narkozy, ze telo zadrziava vodu?