Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

bimbi, ako som dnes pisala, ja mam cez prsia 95 cm, podprsenky nosim 75D alebo c.4 talianske cislovanie ale podla strihu zavisi, niektore su mi tesnejsie. Teraz budu otvarat Etam spodne pradlo v BA, nadherne kusky mam od nich z pariza, tak to sa uz tesim ked bude obchod konecne aj tu :-)
ty si teraz este velmi cerstvo po opke, az tak sa nepozoruj, chce to hlavne cas, ja som bola na liekoch presne 2 tyzdne po opke, lavy prsnik odpuchol uplne asi po mesiaci a tak za 3 mesiace sa pekne usadili, prestali tvrdnut, pobolievat a pichat kde tu, dovtedz je to uplne normalne. Asi po 2 mesiacoch som zacala opat cvicit, a vsetko fitko aj zumbu, s dobrou sportovou podprsenkou uplne v pohode a teraz uz aj bez, prska su uplne super, makke a cititm si ich ako svoje, takze treba len vydrzat a tesit sa na leto, to uz budes pekne zahojena a sup na nakup spodneho pradielka a novych plaviek, to bude radost nakupovat :-)

nellyy

Mery NR

ja som od opky tak ako lucy a xantipa ak dvihnem niečo ani nie až tak ťažšké hneď ma pichá a potom páli ľavé prso ako čert...tak kľud je to v poho....aspoň mne tak povedala sestrička....

luciaaa1

bimbi, Sisente, Petulielienka

aj ja som bola strašne sfuknuta po operacii a teraz ked mam tie prsia ešte väčšie ako som mala, tak si pripadam silnejšia, mohutnejšia, velke prsia, nič moc pas, mlandrave nespevnene telo, musim navtíviť fitko, hned ako to len bude možne :-))))

luciaaa1

Mery

ja som začala maleho zdvíhať už na druhy týžden od operacie, ale to len sem tam, davala som si pozor a presne po 2 týždnoch po vybratí štichov mi doktor povedal že žiadny problem, môžem zdvihať ked sa na to cítim, ale ja som mala pod svalom tie prve, takže mne sa tam hojiť už nič nemuselo, to preto, myslím že na 4 týžden už môžeš vpohode, opatrne

luciaaa1

monny3 Lucy009

baby, určite vas budem ohladom pier a tej novej metody informovať, idem tam buduci pondelok, možno už prídem aj s tunningom :-D alebo aspon s infoškami ;-) a opytam sa jej či u nich robia aj permalip a čo si o tom myslí..ja chcem naozaj len uplne jemne dofuknuť vrchnu, minimalne, najmenej ako to bude možne :-)))

bimbi

Sisente, Petulielienka
Dakujem, ste ma trochu ukludnili, uz som bola na nervy, presne si pripadam, jak ceckata tehotna :) ani sa do zkadla zatial moc nepozeram..
Na kontrolu idem bud. pondelok 12.3. do BB.. Tak potom sa aj odfotim, dufam, ze uz bude badat trochu zmenu. Keby odpuchli 2cm, tak by som mala ako hovoril, ze bude 92..

Mery NR

baby mesiac po opke, xantipa, lucy1990, luciaaa1 ...
vás už prská vôbec nebolia keď sa viac nemáhate? ja som zajtra 4 týždne po, tak som už pomaly začala malého dvíhať, nosiť trošku na rukách a vtedy ma pichá ľavé prso. vy ste už úplne ok, nič nepichá nebolí keď ťažké zdvíhate, alebo sa snažíte ešte nedvíhať??

sisente

drndula

zlataaa si, ale dakujem, nemozem mat zase kazdu co sa mi paci :D to by som uz nemala kde pchat, uz teraz sa mi kamoska smeje, ze to je diagnoza, ze ich musim mat uz aspon 1000, lebo co mesto to podprda :DDD.

Petulielienka

Bimbi
Aj ja som úplne stratila pas,teraz si s tými prsiami a nafúknutým bruchom pripadám ako taká ceckatá moletka ;-) neviem prečo ale mám pocit ako keby má tie prsia rozšírili,že posobim silnejšie..ale to brucho je katastrofa naozaj,ved mňa sa muz pýtal predvčerom že či som si istá že nečakáme mimi :-/