Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cucik8881

Mery NR

aky si mala obvod pod prsiami? vysku ? mas ich velmi pekne, mne doktor odporucil 300 ml ale ukecala som ho na 325 okruhle- dufam ze to nebude vela

bimbi

Luciaaa1
Tie podprdy bez ramienok su svetove, ta tigrovana aaaa..
Prosim ta, aj ja by som chcela nieco spravit s hornou perou, ale len velmi jemne, trosku dorovnat, tak potom tu pis co si sa dozvedela, velmi ma to zaujima ..

Nelina27

no nebudu take napnute, odpuchnu,povoli sval aj koza nad implosom, predpokladam ze ich mas pod svalom a nie pod zlazou, trosku klesnu asi, no proste prisposobia sa okolitemu tkanivu, po opke urcite vyzeraju inak ako po par mesiacoch

bimbi

Nelina 27
Dakujem ti velmi pekne za infosky a skusim aj to spod.pradlo etam, asi to moc prezivam a uz by som chcela vidiet vysledky.. Viem, te to chce cas, len ja som cakala,ze budu mensie :-) tak snad potom budu take ako chcem..

joybryant

Nelina27
Co to znamena ze Sa usadia vlastne? Co Sa tam Bude Este menit? Mne Sa tak zdaju ze su ako by mali byt, ale je to Len kratky cas co som Po.

Nelina27

joybryant, no asi ako komu... niekto nema velmi opuchnute po opke, niekto dost... a oni sa aj usadia po case, ale nemyslim zeby sa nejako zmensovali, ved ten implantat ma ten rozmer co na zaciatku, taky ako si si vybrala, len to okolite tkanivo sa mu prisposobuje

joybryant

Nelina27
Nelina Oni Sa Este velmi zmensia pocas tych tyzdnov? Lebo som Este len tyzden Po a uz Sa riadne zmensili. Dufam, ze mi tam daco ostane :))

joybryant

Ahojte :)
Som tyzden Po opke, citim Sa vyborne. Dnes mi vybrali stehy a poslem Foto do albumu ;)
Este zboku trochu bolia a budu Sa zmensovat :( Skoda.. :D