Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

cucik8881
mala som 158cm a 47 kg, pod prsiami 74 cm, ale teraz keď sa meriam mám pod prsiami len 70cm. sama nechápem ako to je možné. možno tým, že ich mám teraz nižšie. kľudne si daj aj viac nebude to veľa :-)

0705bubu

smalfot

ahoj idem na konz. k trskovi tu v pd kedze som odtialto :-) dnes mi pisal meil, cena prijatelna, konz mam 23.3 a opku mi pisal ze da sa v apr. alebo maj co ma dost vzalo necakala som, ze tak ryychlo kedze u cervena az na januar 2013 velmi zvazujem chcem videt nejake foto ak budu mat babenky od neho poslala som aj ja do galerky moje foto tak cakam na hesloo :-) operacia tu v pd ziadne cestovanie co ma tiez tesi kedze do bb aj dialnicna znamka, benzin a nie raz...hm vazne uvazujeem.

smalfot

0705bubu - kde ideš k Dr.Trškovi - do Blavy alebo do Prievidze? Ja idem do BA, ale až v apríli. Tiež sa musím prihlásiť do galerky. ALe čo som videla jeho robotu, tak on robí pekné "prirodzené" prsia. Ale zase kamoška má od neho okrúhle implantáty avyzerá to dobre.