Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

0705bubu

a si si istá, že tam nechceš ísť...?
spomínala si, že čakáš už 5 mesiacov na konzultačku...
ja by som teda šla, kedže to mám až na jún...

dakovna

tina33,
ahoj uz som ta tu davno nevidela. Ako sa mas?
Citam, ze sa Ti zdaju male. Si 3 mesiace po op ako ja. Aj mne sa zmensili a brala by som aj vacsie. Ale ja som si dala najvacsie ake mi Dr. povolil a predtym som nemala ziadne. Takze som rada, ze mam ake mam a pacia sa mi. No zo zaujimavosti by som chcela vediet, keby som chcela v buducnosti vacsie u rovnakeho Dr., ci by ma to stalo rovnako ako prva op. Zajtra idem volat do Puchova a objednat sa na kontrolu po 3 mesiacoch. Tak sa na tej kontrole Ocenasa opytam, kolko by stala druha opka. Ale zatial som spokojna :)

0705bubu

Baby ja uz studujem fotecky no cumim jake zazraky sa daju vyrobit z tych nasich telicok :-)) a musim povedat krasa, krasa, krasa kazda jedna naozaj tichuucko zaaavidiim a uprimne mam sa rozhodnut januar 2013 a maj 2012 sice iny lekar ...moja volba padla maj 2012 tu v pd dr. trsko a chcem gulatee teda chcela by soom :-))dohodnem toho 23.3. takze babenky moj termin 16.3 u cervena na 9,30 bude volny ma niektora zaujem?? zatial ho drziim...piiste..

smalfot

Bubu, ja som z BA, takže u mňa je voľba jasná. Ja som sa na neho nakontaktovala cez kamosku,ktorú operoval. Ty ako? Na konzultačke som ho poprosila o nejaké ukážky jeho práce-páčilo sa mi to, ale tiež ešte chcem vidieť aj baby z galérky "naživo". Pokiaľ som čítala fórum spätne, tak baby s ním boli spokojné

zajacik_006

MeryNR,Evica
fotky došli v poriadku.
Nelina27 fotky sa posielajú na zoznam. Takže pošli ich ešte raz na galeria@zoznam.sk a kým budem nahadzovať dievčatám fotky do galérie,tak dúfam,že prídu aj tie tvoje a rovno ich tiež nahodím.

cucik8881

a dievcata este otazocka mate niektora silikony POLYTECH okruhle?

a skusenost s doktorom Hederom, Interklinik BA

Nelina27

baby tak kam vlastne posielat fotky do galerky? 5 stran dozadu je uvedene ze na centrum.sk a teraz baby pisu ze na zoznam.sk, dofrasa dnes som ich posiela, kde teda skoncili moje hole kozy? :-)