Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

0705bubu

juuj, bola by som naozaj šťastná, prešťastná, ak by sa to dalo... :-)
ďakujem ti zatiaľ a určite sa ti čo najskôr ozvem...

0705bubu

barbarella

jasne moja pockam v pohodke sak mi potom napis na meil 0705bubu@gmail.com tvoje meno a hned tam brnknem a mas ho:-))

a prosim vas ktore ste od trska po op ake mate nicky je to horsie hladat nie kazda mate popis ze kde a ake implose :-))dakujeem

Evica

Aj ste boli niekto u doktorky jezovitovej? lebo o nej som nikdy nic nepocula ale kamaratka mi to tam dohodla tak som isla hned za 3 dni na konzultaciu a o tyzden uz som mala prsia.
Chcela som ist tiez k dr cervenovi ale dali mi konzultaciu az na jun tak uz som to nevydrzala.Musim im tam zavolat a zrusit ten termin

Evica

zajacik006
Ja už som 12 dni po.Bola som u doktorky Jezovitovej v pezinku. Mam 390ml gulate nagor maximum eke mi mohli dat aj ked som chcela vetsie.
Mam uz aj fotky po tak potom poslem.

Barbarella

0705bubu

chcem ťa poprosiť, či by si počkala do zajtra, potrebujem sa opýtať v robote, či mi dajú na ten deň dovolenku...

0705bubu

barbarella

ano som rozhodnuta pevne az mi z toho sibee. a presne som vedela ze sa ozves ty ok tak ako sa dohodneme ja tam zavolam a prehlasim moje meno na tvoje?? ci ??hm