Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

drndula

dakujem no mne hadam nebude chciet nic modelovat xixi sak co aj na skoro plochej hrudi :-)) ano viem ze polytechy dava..

drndula

Bubu,

Aj Ja som mala konzult u trsku ako prvú,potim ma zaujímal názor vychýreneho dr.cervena,a tam som sa definitivne rozhodla,Bolo to aj o dôvere,trska nehovorím ze je zlý,Je asi veľa spokojných bab,aj mne dala kamarátka číslo na zklade vlastnej skúsenosti...navrhol niečo iné ako dt.cerven.bola som na konzult.v Prievidzi,tiez to mám bližšie,ale mne navrhol implose s nutnostou modelácie,či nebolo treba,navyše drahšíe o 500 eur..a zoperoval by ma g tomto pripade iba v Blave.on robí dreny,po op púšťa rómov potom prídeš a ich vyberie,neriskovala by som a navyše ked som videla stav po op,bola som rada ze sa nemusím ani pohnúť,nieto este ísť v takomto stave domov aj s hadíckami od vyvodov..držím palce a veľa stastia..on robí s polytech a vraj sú porovnateľné s Eurosilikonmi či Nagormi

gina3

luciaaa1, drndulka, Zuleko
dajte ma do obrazu kočky, chodíme už stabilne posledný júlový a prvý augustový týždeň k moru. Budem sa môcť vôbec kúpať a opaľovať alebo ma čaká len závistlivé sedenie pod slnečníkom?:) Vtedy to bude 2 a pol mesiaca od opky, ak všetko dobre dopadne:)