Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Čo som dala link tie prsia,tak to len preto,lebo som ostala zhrozená. Tiež sa mi vôbec nepáčili a pripadali mi ako ten čierny zvon,ktorý sa používa-(l)pri zapchatých umývadlách,či záchodoch. A som rada,že aj vy máte taký istý názor.
Barbora10 mne zas prišli tie kozy ako okrúhle s extra vysokým profilom.A ked si chcem pozrieť tie čo si ty dala link,vždy ma to hodí,aby som sa prihlásila na FB a pritom sa dostanem na svoju nástenku a žiadne krásne prsia nevidím:-)

drndula

Barbora,

No aj ha ked som to potom čítala...;)))
Ako bejby?meno vybraté?prsia poslúchaju?akú velkost teraz máš?

barbora10

drndula

ze romov:)som sa ako dobre pobavila:)))

zajacik

nepekne urobene prsia!teda aspon mne sa nepacia...a dokonca by som ani nepovedala,ze to ma gulate,ale anatomy.

drndula

Gina,

Ahoj,kúpať a opaľovať jasné,budws mat pekny casovy odstup od op.Ja som bola Vcera prvykrat v solarku,mala pripazene ruky kvoli Jazvam nech Sa neopekaju..
Je jedno kde bude rez,AK sa budeš opaľovať v plavkách tak budeš to mať zakryté,AK pod pazuchou tak ruky pri tele...a plávanie v pohode,sa aspon sa teraz neutopime,bojky nám to nedovolia...;)))

monny3

lucia1990
prosim ta,kde by som si mohla pozriet tvoje foto pred vyplnou pier a po?ja by som potrebovala vrchnu peru,aby bola viac vypukla a to sa mi zda,ze s aquamidom nedocielim,dakujem.

mimi142

Ahojte baby,
Chcela by som sa spytat hlavne bab, ktore uz boli na opke u doktora Ocenasa, ako ste spokojne aj s pracou aj s pristupom, a ako to vlastne v den operacii vyzeralo?:) Pred doktora som sa rozhodnut prv nevedela,,, rozhodovala som sa medzi Cervenom a Ocenasom,, ale u Cervena treba vela cakat, a Ocenas to spravi hadam skor, a druha vec som z Levic, takze ho mam aj blizsie:)!
Dakujem vopred za odpovede:)

Zuleko

Gina3

Jajááj to spokojne sa budeš môcť opalovať a aj kúpať v mori:-))Akurát neviem či chceš na hoľáka opaľovať prsia..ak budeš mať kazvu pod prsom,tak to nebudeš môcť,ale ak z podpažia tak to by sa malo dať:-)

0705bubu

baby uz ma oci bolia z toho cumenia, hihi idem do kuchyne same kozyy, chodba a zase samee kozy pomoooc ale kazdy doktor si myslim ze vykuzlil krasne tvary. Naozaj dobra praca :-)) myslim ze kazdy je skvely a ze sa nieco potentoo to asi nikto nevie dopredu povedat alebo zarucit priroda je priroda ..idem ja het na dnes ozaj staciloo dobru nocku vsetkym ...