Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Barbora,

A kedy to mas vlastne termin?
Ani mne nesiel ten link nacitat.skoda..tie tmave a velke bradavky si este zivo pamatam..;)))))

barbora10

zajacik

no ved som potom zistila,ze sa to sem neda dat,skoda...ale ak si na FB,tak mi posli prosim ta ziadost a ja ti ich poslem do chatu...do mailu som ti poslala moje meno

drndula

no my mame meno vybrate uz od zaciatku.budeme mat paulinku:)prsia zatial ok,velkost mam teraz D.zvacsila sa zlaza,viac tuku a klasika tmave a velke bradavky...som zvedava,ked sa naleju:)

xantipa163

nellyy
ma teraz napadlo...to u teba bola ta "zurka" na izbe vecer po opke, ze?
Mi hovoril doktor vecer, ked ma prisiel skontrolovat, ze "zurka je na 3-ke(izbe), nejdete? " :-)
Len sa mi uz nechcelo, bo som konecne zaspavala, lebo cely den som spat nevedela, ja som bola na 2-ke izbe, bola vedla sesterskej, tak som pocuvala zazitky z plesu tej nocnej sestricky.

zajacik_006

mimi142
dr.Očenáš je skvelý lekár ako aj skvelý človek. A ak si z Levíc,zbehni k nemu na konzultáciu a sama si najlepšie vytvoríš názor.Ja keby som sa znova mala rozhodnúť pre lekára,tak určite volím zasa len jeho. Som z jeho prácou spokojná a mám po opke vyše roka,tak sa nemáš čoho obávať.

xantipa163

MeryNR
mna pravy vobec neboli, ale ten lavy, co bol uz predtym tak trochu problematicky este okolo bradavky a aj zboku este zaboli. Priklad ked si sprchujem prsia, tak na lavy musim zvolit slabsi prud, lebo zaboli.