Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

leus

infra pre istotu prve 3 sa nema navstevovat, potom ano. mne dr povedal ze mozem ist, ale ak sa nieco stane s nimi kludne sa mam prist ukazat, lebo taky pripad este nemal :D...

leus

drndula
len do troch mesiacov?ja som vedela ,ze infra sauna nikdy, ale ci to plati aj pre celkovo infra ziarenie, ....

nellyy

xantipa

jasné to u mňa bola žúrka :D len v mojom prípade skoro na slepo :D

Sranda aj mňa pobolieva stále ľavý prsník...Ty si bola už druhýx však? Ešte som len chvílu po opke a viem, že pôjdem zase...tak sa vypytujem

barbora10

drndula

normalne.ako musim povedat,ze som mala super porod,aj rychli,ale tak nie je to nic prijemne.ale tak za ten uzasny pocit ked ti daju babatko do ruk to stoji!vydrzime,musime:)

drndula

Barbora,

Rodila si normál či cisár?Preto to aj Ja nechcem..aj ked viem že človek zabudne,ale som pokakanec...;) jedenkrát stačilo..