Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Lucy009

jasne, musím si to zapísať, aby som nezabudla :-))) po 30-ke neslúži pamäť :-D

Bimbi

aj ty si tuším písala, určite v pondelok napíšem, čo som zistila

Lucy1990

kvoli tebe som si cvakla s prsiami a pery, aby si videla môj rozdiel medzi vrchnou a spodnou ;-)ty ich máš ovela väčšie, len pre porovnanie, či si mala cca podobný rozdiel :-) a ta druha fotka je strašna, osvetlene prsia, tak si nevšímajte :-D

Barborka

aj mne stmavli tehotenstvom bradavky a na mne sa mi to strašne nepači :-( musim si opaliť cele prsia, aby sa to stratilo a lutujem, že som si ich nedala zmenšiť :-( ale ty ich maš krasne aj ako tehulka ;-)

lenpetra

Dievčatá ahojte..

Chcela by som poslať nejaké foto pred do galérie, ale neviem, či nie sú určené nejaké špecifiká na posielanie.. ako napr. fotka z profilu, počet fotiek, základné info..

Dajte mi prosím vedieť, či môžem poslať len tak, alebo sa to riadi určitými pravidlami.

Inak idem 20.3. na konzultáciu k hederovi, bola u neho niektorá na zákroku? Ste spokojné? :)

Ďakujem pekne za info

lucy009

luciaaa1
prosim ta a nezabudni sa jej opytat ako je to v pripade ked uz je v pere aquamid,dakujem :). Ja mam uz obavy si dat druhu davku,ze to nebude nejak extra viditidelne a predsa je to aj dost drahe.Lebo po tej prvej davke absolutne nic nevidno:(.
Ked som videla ako to ma Lucy1990 s tym permalipom tak sa mi to pozdava viacej,ma to krasne,prirodzene,vyplnene a viditelne a vobec nieje ako kacer :)).

gina3

barbora10
vybrala si krásne meno:) aj ja mám Paulínku:)
A naozaj, ten pocit, keď Ti prvykrát ukážu ten malý "uplakaný uzlíček" je tá najkrajšia vec, ktorú len žena môže zažiť. Ja som to zažila 3-krát a spomienka na túto chvíľu ma vždy dostane:)
Budem držať palce a teším sa s tebou:)