Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

xantipa

nepostrehla som, maš nejaky problem s lavym? aj ja som mala pri každej operacii problem s lavym a som pravačka, asi to nezaleží od toho a ja som tiež po prvej operacii chcela isť kludne aj hned na dalšiu a ešte väčšie, ale teraz si ich necham najdlhšie ako sa bude dať, tiež už nechcem vymenu, zase podstupovať operaciu..potešilo by ma, ak by sa dalo mať ich navždy a žiadne problemy s nimi

bimbi

Luciaaa1
Ano ozvi sa, ked budes mat infosky ohladne tej pusy.. inac ak podla mna mas pery krasne, ja by som to neriesila,ale chapem, ze sme vecne nespokojne s tym co mame... nabuduce sa aj js cvaknem as s pusou, ale ja by som chcela tu hornu len trolinku vyplnit, ja nikdy nebudem mat plne pery, aj by som vyzerala smiesne..a moj muz, ze nech sa neopovazim, ze ma vyhodi s domu :-)) chichi
Inac prska bolia, nie je velky rozdiel proti vcerajsku, rano hroza, ale doobeda som zvladla bez liekov..
Baby
Inac ako dlho ste brali na noc lieky na spanie? Ja si netrufam este nevziat, som 6.den po opke, ale zas sa bojim zavislosti, aby som potom v pohode spala bez.. Dajte mi prosim vediet ako ste zo mali vy.. Dik

xantipa163

nellyy
ja uz som bola v podstate tretikrat.
1,vkladanie implosov r.1996
2,vyberanie implosv 2011
2,vkladanie implosov 2012

dufam ze uz nebudem musiet ist ani raz. :-)

S tym lavym som mala problemy pri kojeni, upchavali sa mi v nom mliekovody, pri vyberani implantatov mi implantat z laveho vyberal raz tak dlho, nez z praveho. Doslova to rval.
Takze mam z toho laveho trochu nervy, ale neprekvapuje ma to.
Okrem toho som lavacka, takze viac ten prsny sval namaham.

luciaaa1

Mery NR

si zlata, dakujem, ono sa žial neda dobre nafotiť ten rozdiel, ked sa fotím sama a schvalne som pootvorila usta, nech je lepšie vidieť, na tej prvej moc nevidno..ja viem že nepotrebujem spodnu, len maličko dopichnuť vrchnu, mne sa zda, že čím som staršia, akoby sa zmenšovali :-))))

Mery NR

luciaaa1
ty čo vymýšlaš s tými perami?! práve pozerám tvoju 9.fotku v galerke, veď ich máš ako Angelina Jolie prekrásne :-)))

lucy009

luciaaa1
tak potom to bude uz len tym vekom :)))) My zeny po tridsiatke aaach..zla pamat, tazke odburavanie tukov.... :)))

luciaaa1

lucy009

ono to v oblečení tak nevyzera ako ked sa prejdem okolo zrkadla v nohavičkach :-))))) a je to tak, určite sa budem cítiť lepšie, ked začnem cvičiť, po prvom tehu som aj ja vyzerala ako pred, žiadne znamky nič..

lucy009

luciaaa1
ty vobec nestresuj s tvojim mlandravym,nespevnenym telom, dobre ho mas;)) Ale tak zas chapem ked clovek cvici sa citi o moc lepsie, uz len ten pocit ze nieco robis :).
Ja mam zas stale mindraky s mojho brucha,vzdy som mala krasne ploche vytrenovane brucho, dokonca aj po prvom tehu, no a po druhom tehu hroza,uz neviem co by som na neho cvicila aby bolo take ake zvyklo byt a to mavam dost tvrde treningy. A to planujem este jedno tehu:D