Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Leus
Prečo ty tak bojuješ s tými svojími prsiami,že su veľké?Veď ich máš úplne krásne k postave...a keď ich nechceš mať veľké tak si nekupuj zbytočne vystužené podprsenky,lebo tým ich budeš mať ešte väčšie a ak dobre chápem tak to nechceš..kúp si iba úplne bez vystúže niejaké čipkované alebo látkove.

lenpetra

Baby ahojte, potrebujem poradiť... V apríli ma čaká augmentácia a stále si nie som istá, kedy, či vôbec a ako povedať staršej dcérke, že na tento zákrok idem. Máte s tým niektorá skúsenosť? Bojím sa, že keď jej to vôbec nepoviem, určite si to všimne a bude mi to vyčítať a bola by som radšej, aby bola na to pripravená. Nechcem, aby si myslela, že som nejaká fiflena, pre ktorú je dôležité, čo si o nej iní myslia, že je pre mňa prednejšie ako človek vyzerá ako to, aký je vo vnútri.. čo poradíte?

Ďakujem

lenpetra

Baby ahojte, potrebujem poradiť... V apríli ma čaká augmentácia a stále si nie som istá, kedy, či vôbec a ako povedať staršej dcérke, že na tento zákrok idem. Máte s tým niektorá skúsenosť? Bojím sa, že keď jej to vôbec nepoviem, určite si to všimne a bude mi to vyčítať a bola by som radšej, aby bola na to pripravená. Nechcem, aby si myslela, že som nejaká fiflena, pre ktorú je dôležité, čo si o nej iní myslia, že je pre mňa prednejšie ako človek vyzerá ako to, aký je vo vnútri.. čo poradíte?

Ďakujem

leus

no baby tak dnes som si kupila v tescu vystuzenu podprdu 75 D :( a to som chcela mat vyslednu velkost Bcko eeeeeeeeeeeee :(

xantipa163

luciaaa1
No nemam nejako problem, len lavy bol problemovejsi pri kojeni, pri vyberani implosov, bol v nom implos viac prirasteny.
Doktor co mi ich vyberal povedal, ze sa mu zda, ze mam v nom zvacsenu prsnu zlazu, no zatial bolo vsetko ok. Minuly rok som bola 2x na sono prsnikov, pred vyberanim a aj po vyberani a nic podozrive nenasli.
Aj ta kapsa co zostala po vybrati implantatov pod zlazou, bola viac prejazvena. T trva dlho, nez sa to vstrebe. Aj roky.

luciaaa1

xantipa

:-))))) dobre som sa zasmiala, takže kupim dnes flašku coca coly a uvidim, ako by mi to pristalo :-)))) ale nie, to je extrem, take sa mi nepačia, ja so spodnou nechcem nič, len slabulinko vrchnu, žiaden kačer ;-)

mala som byť vaha, koniec septembra, no narodila som sa skôr, ale mam pocit, že som váha, aj naj kamošky su vahy a strašne si rozumieme

xantipa163

luciaaa1
nie si nahodou znamenie vah? :-)))
Chcem, nechcem...to je otazka...
Ale nie, v pohode, drzim ti palce, nech sa spravne rozhodnes. :-)
A som zvedava na tu novinku, aj ked ja som na 99% rozhodnuta nechat pery, tak ako su. Bojim sa. :-S

Inak len tak pre odlahcenie...ako pubertacka som pila zo sklenenej flasky colu, som sa nudila, tak som si pery nejako vcucla do otvoru tej flase, taky hnusny podtlak nastal. Ledva som ich vybrala. Pery mi do rana opuchli na velkost pier ala Silvia Kucherenko.
:-)

luciaaa1

bimbi

aj môj bol proti a taky je spokojny s prsiami, že sam mi navrhol, že zaplatí každe vylepšenie :-))))))
ja som mala jediny krat liek na spanie aj na bolesť aj to len prvu noc po operacii v PK, potom som si nedala vôbec nič a pri prvej operacii som brala max.2 dni..to je individualne..