Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

leus
nebuď nešťastná kvôli prskám, máš ich krásne, teš sa z nich :-)
baby,
na ľavom prsníku na boku som si vyhmatala takú bublinku pod kožou, ako keby som mala pod kožou bublinu s vodou, tak 2cm veľkú. Je to vzduch alebo čo? nemalo by to byť už preč po mesiaci?? alebo to tam implantát cítim?

leus

zuleko
:) no to by som nebrala ,ale by som brala mensie od tohto , asi take 280 ml by bolo byvalo ok, ale uz je pozde :P
cucik8881
obvod pod prsiami?neviem presne, dakych 73-74cm ?

bimbi

Luciaaa1
Moj muz ma pri prsiach uplne podporil, ze ked chcem, nech idem do toho, ze jemu sa moje pacia(tie stare) ale ked chcem ok..ale pri zmienke o perach toto zavalil, ze nech sa neopovazim, ze je to nechutne.. Ale on vnima tie napichane "huby"typu kucherenko.. Podla mna ked je to dobre a s citom spravene,chlap si to v zivote nevsimne..aspon moj nie..
Xantipa
Ty mas nenormalny prehlad v tejto problematike,dufam ze sem budes este dlho chodit,keby som mala problem, ty urcite budes vediet poradit :-)
Leus
Mne sa podla fotiek tiez nezda, ze by si mala byt nestastna, ze su to mega prsia, v podprdach uplne vyborna velkost k tvojej postave..

leus

zuleko
no lebo bola v akcii a nieco som chcela pod tricko, ona neni pushupka, len ma vystuzenie a kosticu, obycajne bavlnene mali len velke .A tie prsia na zivo su na mne naozaj velke, aj dcera mi povedala ze prsia mam vacsie ako zadok :P

tenda1

Čaute baby ,

mohli by ste mi niektorá poradiť ? Asi týždeň ma pri vstávaní bolí pravé prsko , celý deň nič , večer si ľahnem spať a ráno bolesť asi tak 10 sekúnd tlak poriadny a potom znovu nič celý deň.
Idem dostať aj krámy teraz niekedy tak to prisudzujem tomu , lebo aj minulý mesiac sa mi zdá , že som to cítila.

Mali ste niektorá niečo podobné?

xantipa163

vladka
kapsa sa nevybera, pokial nenastane kapsularna kontraktura, alebo nejaky iny problem.
Ja som si nedavala vyberat implantaty preto lebo bol problem, ale nemala som z nich dobry pocit. Je sice mozne, ze tam nabeh na kontrakturu bol, ale nenastala.
Prsia boli makke s predoslymi implosmi, ziadne stahovanie, boli makke aj bez implosov, len ju tam bolo pohmatom citit.
Tusim MuDr.Jezovitova mi pisala, ze to sa postupne vstrebe, lebo je to vlastne tkanivo, ale ze to trva radove aj roky.
ked teraz pohmatam, kde tu to citim, ale nie je to vidiet, prsia mam inak hladke.
Ked sa vybera kapsa pacienke s malym vlastnym prsnym tkanivom(ako mam ja), tak to moze byt viditelnejsie, ako ked sa tam ta kapsa ponecha. Lebo aj po tom vybrati kapsy sa vraj urobi v tom mieste nejaka kvazi jazva, po kapsulektomii.