Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

0705 bubu
Ja mam dceru, v aprili bude mat 13, zaciname mat pubertalne stavy, ale narovinu som jej povedala, ze som nestastna z mojich prs a idem ma opku, pochopila to,zas deti su vnimave a bolo by cudne, ze zrazu z nicoho nic mam velke? Zo dna na den? Len jej liezlo na nervy , ked som vase fotky stale kukala a stale som na fore bola, ze.. Mamiiii, zas tie prsaaa? :DDD podla mna da sa to dietatu primerane veku vysvetlit...

0705bubu

lenpetra

som sa pousmiala ze ked su v telke baby so silikonmi ze fujkaa ako ona vie ze to su silikony?? :-))) no kazde dieta je ine ale kazda dcera sa vidi v tej mame bude isto prekvapena ked dojdes s takou zmenou ale pochopi to zvykne si a ked bude starsia este ta pochvali ked v skole jej spoluziaci povedia ze jaku ma mamku šupu hihi :-)) este bude hrdaa neboj nist!! :-)

gossip_girl

Katka 54,
no ako s prskami? ako sa ti zdaju? na tych dalsich fotkach ich mas velmi pekne, tam vobec nevidim asymetriu al co. A prosim ta akej velkosti zodpoveda tie tvoje v nagoroch? Ja asi pojdem do tych 300, len dufam ze nebudem banovat ze budu velke, nechcem aby to putalo

lenpetra

0705bubu

Ahoj, ďakujem za reakciu. Staršia dcérka má 9 rokov, mladšia 4 (tá to vôbec riešiť nebude). Myslíš, že to 9 ročné dieťa pochopí? Keď sú v telke baby so silikónmi tak len fujká, ale vysvetlila som jej, že je to možnosť ako pomôcť prírode. Že je veľa žien, ktoré sa kvôli prsiam trápia a že im to pomohlo. Mňa sa minule opýtala, že prečo majú niektoré tety veľké a iné skoro žiadne prsia, tak som zasrandovala, že aby mali plastickí chirurgovia robotu :D Ale nie, jasné, že si uvedomuje a jej jej prízvukované, že príroda je pestrá a nemôžeme byť všetci rovnakí :)

ja idem 20.3. na konzultáciu do Interklinik k Mudr. Hederovi..

gossip_girl

Leus,
no viem ako sa citis, lebo ja sa toho tiez bojim aby neboli velke, ale mne sa nezdaju nejake velke na tebe tak ja neviem, ja idem do 300 ml nagor VP asi, ale tiez sa toho bojim. Prosim ta ake maju rozmery tvoje implantaty?

0705bubu

lenpetra

Ahoj a kolko ma rokov dcerka?? ja mam dve baby potvory vo veku 15 a 10 a normalne som im povedala ze chcem si dat zvacsit prsicka lebo starsej kupujem vacsiu podprdu ako sebe sme sa zasmiali :-))a je to bezna vec v zivote ked budu velke a nebudu spokojne tiez mozno budu riesit plastiku, urcite ich v tom podporim. zalezi aky mate vztah my sa bavime o vsetkom aj ked starsia ma teraz svoj svet bublinu ze huraa puberta :-) drzkaj sa a ku komu ides na opku??

rita149

leus

moj nazor je taky na tvoje prskaa ze ich mas pekne a su skvor mensie ako vacie, neviem prečo sa ti zadju take velke, na foto to tak nevyzera.bud spokojna ze nemas problemy a prsia sa podarili.

leus

baby dakujem , ved ja nekritizujem tvar, tvar je pekny prirodzeny, len velkost ale s tym uz aj tak nic nespravim, presne, dve nove "kamosky"na ktore si musim zvyknut ...alebo pojdem na zmensenie :D to by bolo, rarita v plastickej chirurgii :D xixi

0705bubu

leus

Ahoj kukla som tvoje fotky ked sa ti zdaju velke ale mas ich perfektne usadene, pekny tvar aj velkost, mozes byt spokojna, mozno je to len o zvyku hihi nove kamosky :-)) neboj bude ok zaavidiim ze uz mas po :-))drz sa