Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

lenpetra

ja by som to 9ročmej určite nehovorila, jasne, že deti su všímave, ale povieš že maš novu vystuženu podprdu a hotovo, alebo niečo ine, jasne že 13r a 20 niečo ako ma zajačik sa klamať neda, takže vyčitky, že ovplyvnila rozhodnutie dcer nemusí mať, toby si všimli na 100% :-))) ale tak ako písala aj xantipa, nerieš to s 9r ô-) to je môj nazor..

myslíte, že ked poviem synom, že mam silikony, tak ich to ovplyvní natolko, že budu hladať len silikonky? :-))))

Rita, Drndula ďakujem krasne, ja sa určite poradím s doktorkou a chcem to len jemne, ak by som mala vyzerať umelo, určite do toho nepôjdem, fotky aj tak dosť skresluju, stretla som sa teraz s

Lucy1990 baby, pri nej som mala prsia Ačka :-D fakt, uplne male mi tie moje pripadaju, luci, tešilo ma :-) si fakt dokonala žena ;-) krasna mamina x-)

Rita a ty maš velmi sexy telo, tvoje fotky si rada pozeram ;-)

Bimbi
aj môj bol proti peram, toto by som spravila tajne, akurat, keby to dopadlo na kačicu, bol by pruser :-D

a neviem či som ešte niečo chcela...

blondgirl007

pekny vecer prajem dievcata...potrebujem taku infosku: ak by som chcela ist do vacsich implantatov, tak aka je cena u cervena, mam to brat ako normalnu augumentaciu, alebo je to reoperacia-vymena implantatov? lebo to je podstatne lacnejsie...citam ten cennik, len neviem vymedzit tieto dva pojmy...ktora ste boli u cervena na druhom zvacsovani teraz niekedy? co ste platili :) dakujeeem

gossip_girl

rita,
no ked na kazdej to vyzera inak, toho sa bojim, ty ich mas na niektorych mega velke premna, ale to su zas push upky, tak snad ked nebudem nosit to nebude tak posobit, len zas je to dost penazi za to, tak uz rozmyslam, ze zas nech to aj je vacsie.

0705bubu

lenpetra

a ked si to potom vsimne povies ze to mas taku podprdu?? ked vie ake mas teraz male prsia?? no neviem viac jej doveruj podla mna...

lenpetra

zajacik_006

Veď práve, to by som bola nerada, aby ich to ovplyvnilo. Mladšia dcérka si to ani nevšimne, ale staršia vie, že teraz nemám žiadne prsia a zrazu tam budú dve bomby. Preto či je lepšie povedať im to predtým, alebo potom, alebo vôbec..

Staršia dcérka je zorganizovaná tak, že počas a 4 dni po OPke bude s dedkom na chate, takže sa vyhne tomu najhoršiemu obdobiu (ak mi vyjde termín ako má, t.j. pred veľkonočnými sviatkami)

0705bubu

barbarella

tesim sa s tebou z toho volna. posli mi na mail priezvisko ja tam skusim zajtra cinknut aj ked viem ze cerven prazdninuje ale mozno sestricka bude tam. ak nie volam hned pondelok a zmenim to :-))

zajacik_006

Chcem tiež prispieť ohľadom toho,povedať či nepovedať deťom o prsiach. Veľmi na mňa zapôsobila reakcia xantipy a vtedy som si uvedomila veľa vecí-písala ten príspevok dávnejšie. Ja keďže má už veľké dcéry a v čase mojej opky mala staršia 18 a mladšia 13 rokov,otvorene som im to povedala a stáli pri mne,bolo to schválené. Po opke fungovali hlavne ony,robili všetko,boli zlaté. Ale prišiel čas,keď si zrazu začali obzerať svoje prsia a hovorili,že prečo ich majú také malé,čo ich do vtedy netrápilo. Mladšia,keď sa pred ňou prezliekam mi neustále hovorí,že aké mám riadne kozy a ona malé,že to nie je spravodlivé. Vždy sa usmejem a poviem,že to je práca novej doby-plastickej chirurgie.Staršia teraz hovorí svojmu frajerovi,že keď mu porodí dieťa a prestane kojiť,že ide na silikony a nech už na ne šetrí. No a tu sa teraz vraciam ku xantipe (teda myslím,že to ona písala)že ona to svojím ďeťom nepovie,aby im v budúcnosti neovplyvnila ich rozhodnutia. A mala v tom teda riadnu pravdu,ja to už mám na tanieri. Takže dievčatá je to naše rozhodnutie ísť na opku a či to povedať ďeťom,je fakt na každej z nás,ale máme to ťažké:-)